Interieuradvies woning

Interieuradvies voor een woning

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw nieuwe woning? Of wilt u alleen advies en tips om uw huiskamer te restylen? Kom dan eens langs voor een interieuradvies voor een woning! Graag stemt de interieurstylist van ArkelWonen & Arkelsol uw persoonlijke woonwensen af om tot een prachtige inrichting te komen, waarin u zich helemaal thuis voelt. Wij kijken samen met u naar de vloerbedekking, meubels, zonwering en woonaccessoires en komen met een uniek en persoonlijk interieuradvies.

 

Een interieuradvies in bij ons in Het Kloosterhof of bij u thuis

Wij nodigen u uit om in onze showroom inspiratie op te doen. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij uw woonwensen. Wilt u liever bij u thuis afspreken om ons meteen een goede indruk te geven van de situatie? Ook dat is mogelijk. Wij komen graag bij u thuis langs voor kleuradvies en styling. Dat doen we bij voorkeur overdag in verband met de juiste lichtinval.

Als ervaren woonstylisten zullen wij al luisterend naar uw wensen in beeld brengen wat kleuren en materialen doen. U weet zelf wel wat u mooi vindt, maar hoe combineer je alles met elkaar? Echt thuiskomen in uw bestaande of nieuw te bouwen woning, dat is wat wij willen bereiken.

 

Interieuradvies op maat

U kunt uw wensen en problemen aan ons voorleggen zonder dat u ergens aan vast zit. Dat is ArkelWonen & Arkelsol. Wij helpen u graag om rust en harmonie in huis te creëren met de juiste stoffen, kleuren en materialen. Waar loopt u tegenaan? Wat vindt u moeilijk? De interieurstylisten van ArkelWonen & Arkelsol informeren en adviseren u deskundig over kleuren, patronen en indeling. Daarbij maken wij gebruik van de producten en materialen uit het ruime assortiment in onze eigen private collectie.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend uurtje. Dit kan telefonisch of online.

interieuradvies voor een woning

Als ervaren woonstylisten bieden wij u:

 • Advies in onze ontvangstruimte en stijlkamers/ of thuis, bij voorkeur overdag i.v.m. de juiste lichtval.
 • Kennismakingsgesprek waarin u kunt voelen of er een klik onderling is.
 • Luisterend naar uw wensen om, af te kunnen stemmen wat uw woonwensen zijn.
 • In beeld brengen wat kleuren en materialen doen d.m.v. een persoonlijk advies.
 • Ons motto: “Meten is weten en voorbereiding is alles”.
 • Maken een plan van aanpak en begeleiden u daarin.
 • Echt thuiskomen in uw bestaande of nieuw te bouwen woning.
 • U weet zelf wel wat u mooi vindt, maar hoe combineer je alles met elkaar.
 • Maken samen met u een “praat-plan”.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja