Meubelen

Op zoek naar nieuwe meubelen?

Uw huis inrichten is een gezellige, maar niet altijd gemakkelijke klus. ArkelWonen & Arkelsol helpt u graag met styling en een kleuradvies. In onze woonwinkel vindt u een fraaie collectie, duurzame, meubelen voor de woonkamer, studeerkamer, kinderkamer en slaapkamer. Wilt u echt iets bijzonders? Dan ontwerpen en vervaardigen wij in ons eigen atelier een uniek meubelstuk voor u.

 

Meubelen met karakter

Singles, jonge gezinnen met kinderen, trendgevoelige tweeverdieners en vlotte senioren. Elk mens is anders en heeft andere behoeften. ArkelWonen & Arkelsol begrijpt dat en heeft haar assortiment daarop afgestemd. Er zijn diverse inspiratiehoekjes ingericht, van landelijk modern tot classy lounge en klassiek. Helemaal trots zijn we op ons eigen private label ZoNi, kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. Kijk bijvoorbeeld naar de eetkamerbanken en fauteuils met armleuningen, in praktische afneembare stof, of de hoekbanken, die niet alleen sterk zijn, maar ook niet of nauwelijks verkleuren.

 

Meubelen herstofferen

Soms heb je meubelen die versleten zijn, maar die je niet weg kunt doen. Overweegt u eens die bank of stoel, die zo heerlijk zit of een emotionele waarde heeft, opnieuw te laten stofferen. De combinatie tussen oude en nieuwe meubels kan ook heel spannend zijn.

 

Meubelen ontwerpen

Een uniek meubelstuk, handgemaakt en speciaal vervaardigd voor u. Ook daarvoor bent u bij ArkelWonen & Arkelsol aan het juiste adres. Op basis van een unieke, gedetailleerde tekening maken wij voor u op ambachtelijke wijze, uit een stapel massieve houtsoorten, een wandmeubel, tv-meubel, salon- of eetkamertafel. De handgeschraapte meubelen krijgen een praktisch naturel effect (2-comp.) met matte finish en een kleur naar wens. Heel persoonlijk, heel eigen.

 

Binnenlopen of een afspraak maken?

Tijdens onze reguliere openingstijden bent u uiteraard van harte welkom in onze woonwinkel. Ons team staat altijd voor u klaar met een advies of om uw vragen te beantwoorden. Dit kan geheel vrijblijvend en zonder afspraak. Wilt u echter specifiek een afspraak met Jannie (interieurstyliste) maken? Zij verzorgt de uitgebreide adviestrajecten en werkt op afspraak. Meer weten of een afspraak met Jannie inplannen?

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja