Spiegels & badkamers

Spiegels & badkamers

Bad, toilet en de daarbij behorende spiegels behoren tonen we u ook graag in onze totaal wonen winkel. Een verrassend totaalconcept op basis van een persoonlijke levensstijl. De badkamer- en toiletaccessoires geven net dat puntje op de i, die de juiste sfeer neer zetten. De bijzondere badmat in ‘Popcorn’ structuur in een klei of linnen kleur is zeer bijzonder te noemen. Prijzen variëren van €40,- tot €60,- en een bijpassende badjas of handdoeken set is daarbij mogelijk. Bekers, zeeppomp, prullenbak, stoere weegschaal, prachtige stukken zeep etc. en schalen met kiezelstenen maken het geheel af. Vaak komt het er gewoon niet van om dit even af te maken. Het sfeerhoekje in onze winkel ziet er dan ook erg uitnodigend uit, fijn dat u alles onder 1 dak kunt vinden en uw hele huis in een stijl kunt afmaken, wat uw voorkeuren ook zijn.

 

Spiegels in alle maten en een keur aan keuzes in lijsten, maakt het geheel af. De levertijd is een paar weken en de prijzen vallen erg mee. We hebben van modern, strak, Art Deco, Lifestyle en romantisch tot het oriëntaalse bereisde op voorraad. Voor een badkamer spiegel is een achterkant nodig die vochtbestendig is. Hij kan daardoor niet gaan uitzetten en van de wand afvallen. Daarbij geven wij u ook een kleuradvies voor achter de spiegel.

 

Onlangs een prachtige serie spiegels ingekocht, handgemaakt vanuit China. De ronde sierlijst is bekleed met een dun laagje metaal. Echt een eyecatcher voor aan de wand!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja