Dessin behang

Behang gemakkelijk aan te brengen

Samen met u maken wij een plan voor de wanden. Een dessin behang komt het allermooist tot zijn recht als hij maar op 1 wand wordt aangebracht. Daar mag hij kracht uitstralen en z’n stijl vertalen. We gebruiken uiteraard alleen merken die sterk papier gebruiken, zodat uw behang makkelijk aan te brengen is.

 

 

Het juiste dessin behang kiezen

De keuze van een dessin gaat op ons advies. Wij kijken naar uw woning, het vertrek en wie u bent. Tenslotte is het maar behang en zijn het niet de grootste te maken kosten. Maar ze hebben enorm veel effect en zijn makkelijk vervangbaar tegenwoordig. Uiteindelijk gaat behang spreken als u het ziet en vooral ook voelt. Ja, voelt, u leest het goed. Tegenwoordig is veel behang ook aaibaar, er zijn bijvoorbeeld velours of paardenhaar patronen gebruikt. Niet alleen een beleving om te zien, maar ook om aan te raken, uw gasten zullen niet meer van uw muur weg te slaan zijn!

 

 

Denkt u ook eens aan een spectaculaire trapopgang of juist een klein stukje behang om die ene erker of dat hoekje eruit te laten springen.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja