Woonaccessoires

Woonaccessoires

Woonaccessoires zetten de puntjes op de i, maar welke accessoires matchen bij uw interieur? Als interieurspecialist voorzien wij u graag van deskundig advies gecombineerd met de juiste accessoires. Bij ArkelWonen & Arkelsol vindt u een keur aan lampen, spiegels, sfeerlichtjes, beelden, vazen, kaarsen, dienbladen, bedlinnen, foto Art en painting.

 

Decoreren op gevoel

Decoreren doen wij vanuit ons hart, welgemeend, met gevoel en persoonsgericht. Onze stijl is herkenbaar en uniek, doordat we altijd weer weten te verrassen en te inspireren. Zelf oriënteren wij ons op diverse beurzen in het land, maar ook in Parijs, de Maison & Objet. Ontdek bijvoorbeeld de collectie van Dôme Deco, een nieuw sterk internationaal woonmerk met hippe accessoires, textiel en meubels, exclusief verkrijgbaar bij ArkelWonen & Arkelsol.

Een nieuwe trend is het isoleren van de accessoires. Dit kan bijvoorbeeld door dingen wat dichter bij elkaar neer te zetten, waardoor het elkaar versterkt, of door een dienblad eronder te zetten. Wij helpen u daar graag mee en doen dit op verzoek ook bij u thuis. Werken met passie en plezier, dat is wat wij van ArkelWonen & Arkelsol doen.

 

Voor u zelf of om cadeau te doen

Kussens in bijzondere, exclusieve dessins, leer, borduursels, sliertjes en allerlei andere randafwerkingen of een paar opvallende kussens zodat de bank in uw woonkamer weer helemaal opleeft? Bij ArkelWonen & Arkelsol kunt u terecht voor oneindig veel prachtige en bijzondere woonaccessoires. Een mooi schilderij, nieuwe meubels, alles kan eraan bijdragen om uw interieur te veranderen.

 

Neem de tijd en kom gezellig winkelen. Als u een kijkje neemt in onze woonwinkel, kunt u volop inspiratie opdoen, voor u zelf of om cadeau te doen. Het aanbod aan woonaccessoires blijft maar groeien en ArkelWonen & Arkelsol is altijd op zoek naar unieke stukken en merken die u juist niet overal tegenkomt! Ontdek Foto Art bijvoorbeeld, maar ook de prachtige serie spiegels en fotolijstjes.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja