Screens

Screens

Screens kunnen er voor zorgen dat de zon buiten wordt gehouden. Veel bedrijven maken hier gebruik van voor het personeel dat op kantoor werkt. Bedrijven en particulieren kunnen allebei gebruik maken van onze screens. Hierdoor wordt het zonlicht effectief gefilterd. Screens zorgen ervoor dat er overdag zicht naar buiten mogelijk is en dat er geen inkijk naar binnen is. Dit is toch ook de ideale situatie waardoor u zicht krijgt op de mogelijkheden bij uw woning en/of bij uw bedrijfspand? Gaat u daarom bekijken welke opties u heeft en wat de kosten hiervan zijn.

 

Screens op maat zijn mogelijk

De screens worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierbij gaat het over de afmetingen, de bediening, de kleur en de uitvoering. Maatwerk is hierbij van groot belang en daarom kunt u maar beter bij het aanvragen van een offerte alle wensen meteen aan ons doorgeven.

 

Constructie van screens

Bij het plaatsen van screens wordt de bovenbak op de geleiders geplaatst. Hiertussen beweegt het doek dat is verzwaard met aluminium onder de lat en dit beweegt op en neer. De kap, de geleiders en de onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De screens zijn allemaal gemakkelijk te bedienen. Er zijn veel soorten bedieningsvormen waar dat u uit kunt kiezen. Hierbij kunt u denken aan:

 

 • Bandbediening
 • Koordbediening
 • Slingerstangbediening
 • Elektrische bediening

 

Vormgeving van screens

De screens zijn verkrijgbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85 en 95 mm. De grootte van de kast hangt samen met de hoogte van de screen. Er is hierbij ook gedacht aan exclusiviteit. U kunt bij ons kiezen voor een verfijnde halfronde uitvoering, deze is verkrijgbaar in 85 mm. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar maatwerk van onze screens? Dan kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst en horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Onze specialisten staan u graag te woord dus als u vragen heeft over de prijzen of de vormgeving, dan horen wij dat graag van u.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja