Zachte vloerbedekking

Zachte vloerbedekking

Bent u op zoek naar zachte vloerbedekking? Dan bent u hier aan het goede adres. Misschien hoort u het in uw eigen omgeving ook, steeds meer mensen hebben last van een allergie. Deze mensen willen ook graag vloerbedekking, maar ze durven het niet aan vanwege hun allergieën. Maar gelukkig er bestaat een prima oplossing, namelijk het Balsan Silvercare anti allergie tapijt. Dit tapijt voorziet de tapijtvezels met een zilverionen behandeling. U vraagt zich misschien wat dit is, maar dit is een behandeling met een ontsmettende werking, die bacteriën doodt. Wist u dat de zilverionen de voedselketen van huisstofmijt breken? Dit hele proces is getest en goedgekeurd door diverse onafhankelijke laboratoria. Bij ons kunt u terecht voor diverse zachte vloerbedekkingen.

 

Welke vloerbedekking kiest u?

Vloerbedekkingen kunnen uiterlijk sterk op elkaar lijken, maar qua prijs kunnen ze toch veel verschillen. Als u verder kijkt naar de kwaliteit, de eigenschappen en de duurzaamheid van de vloerbedekking dan merkt u tevens op dat daar ook een groot verschil in zit. Bij ons kunt u terecht als u meer wilt weten over dat onderscheid. U kunt uw wensen met betrekking tot zachte vloerbedekking aangeven en dan kunnen wij u vertellen wat de beste keuze zou zijn voor uw situatie. Een groot voordeel van tapijt is dat het ook met vloerverwarming mogelijk wordt gemaakt.

 

Gezond wonen met tapijt

Het binnenklimaat wordt met tapijt verbeterd. Het reduceert ook de energiekosten en zorgt dus voor energiebesparing, maar wat doet het nog meer?

 • Zachte vloerbedekking verkleint het risico op uitglijden
 • Het helpt astma en allergie voorkomen
 • Mogelijk in diverse prijsklassen en kleuren
 • Dempt het geluid
 • Vergroot het woonplezier, is comfortabel.

 

Meer over ons

Wilt u graag meer weten over de zachte vloerbedekking en welke keuze u kunt maken? Dan kunt u bij ons altijd geheel vrijblijvend advies inwinnen. Wij denken graag met u mee. Als u aangeeft wat uw wensen zijn dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende vloerbedekking. Het is belangrijk dat u zorgeloos en gezond kunt leven in uw eigen woning, ook met een allergie! Neemt u daarom voor vragen of onze mogelijkheden snel contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn en u uit kunnen leggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja