Wanddecoratie

Wanddecoratie met en voor ieder karakter

Uw meubilair heeft u zorgvuldig uitgekozen, een knusse bank, een sfeervol hoekje en vooral niet te veel andere items.  Aan de muur hangt u een paar krachtige statement foto’s, schilderijen of het werk van een oude meester, die aansluiten bij uw karakter.

 

Kleurrijke schilderijen

Wij zoeken voor u op talrijke nationale en internationale beurzen naar schilderijen met karakter. Deze zoektocht levert heel wat kleurrijke schilderijen op. Van etnische tot oosterse sferen, van landelijk naturel tot en met abstracte schilderijen.

 

Materialen

Onze moderne schilderijen op canvas zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn handgeschilderd in een prachtig kleurenpallet. Ze sluiten aan op vele interieurstijlen.

 

Voor een strakke uitstraling is plexiglas een goede keuze. Wilt u wat minder spiegeling, maar toch het strakke effect houden, is aluminium dibond een heel mooi alternatief.

 

Voor een akoestische verbetering van de ruimte kunt u bij ons terecht voor echt leren wandpanelen, maar ook afbeeldingen, haarscherp afgedrukt, op velours geven warmte aan een ruimte.

 

Betaalbaar en een ruime keuze

Maak een afspraak en kom gezellig bij ons oriënteren. Wij helpen u graag met het uitzoeken van wandecoratie die bij u past.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja