Meubelen herstofferen

Meubels herstofferen

Juist een gebruikte stoel of bankje geeft een interieur een ziel. Zit uw stoel erg lekker of u heeft er een emotionele band mee maar is de stof erg versleten? Dan hoeft hij niet bij het grof vuil, we kunnen hem gewoon opnieuw bekleden voor u. Daarbij worden de veringen, of vullingen ook weer netjes hersteld. Onze uitgebreide meubelstoffen zullen uw verwachtingen overtreffen. U maakt een foto van uw meubelstuk en mailt dat naar ons door. Na het maken van de stofkeuze hoort u van ons hoeveel stof u nodig heeft en welke kosten hieraan verbonden zijn. Het bekleden van meubels kan alleen door een ambachtelijk meubelstoffeerder gedaan worden. In een prijsopgave geven wij daarom ook de kosten weer voor het ophalen en terugpbrengen en herstellen van uw meubel, helder en transparant.

 

Tijdrovend? Ja, zeker. Maar absoluut de moeite waard, ook voor ons. Uiteindelijk willen we u als klant tevreden stellen, een van de redenen waarom wij u deze optie graag aanbieden. Wij begrijpen immers als geen ander hoe persoonlijk een huis, interieur en meubels zijn.

meubels-herstofferen

Een vrijblijvende afspraak maken?

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja