Nidum Design Beds

Nidum Design Beds

Een bed kopen doet u niet iedere dag. Arkelwonen helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Als dealer van o.a. Nidium Design Beds bieden wij verschillende droombedden uit de Keijser & Co collectie.

 

Tailor made bedden

Uniek is de bijna oneindige keuze aan materiaalsoorten en kleuren. U kunt alles naar eigen idee samenstellen en wanneer u extra wensen heeft, dan is er ook nog maatwerk mogelijk!

 

In de Keijser&Co collectie treft u de Grace, Shell, George, LouLou en George series. Heeft u liever een eiken achterwand en ombouw? Ook dat is mogelijk! Welk (design)bed u ook kiest, het geheel wordt altijd stijlvol uitgevoerd.

 

Een perfect matras

Nidum Design Beds combineert slaapcomfort en design. Alle modellen worden bij voorkeur voorzien van een Master matras dat wij op basis van uw persoonlijke kenmerken leveren. Dit matras bestaat uit 10 verwisselbare zones met verschillende hardheden. Zo geniet u van een optimale nachtrust!

 

Advies en proefliggen

Voor een persoonlijk advies of om proef te liggen bent u (op afspraak) welkom in onze woonwinkel in Arkel. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, om het inspiratiecentrum van Nidum Design Beds in Grave te bezoeken. Wilt u het heerlijke slaapcomfort van het Master Matras liever thuis ervaren? Dat is ook mogelijk.

 

Een afspraak voor een advies inplannen? Bel 0183 561 277 of maak online een afspraak voor een bezoek aan onze ruime woonwinkel. U kunt gratis parkeren en de koffie/ thee staat bij aankomst voor u klaar! Wij ontvangen u graag!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja