Verlichting

Verlichting, sfeervol of functioneel

Lampen en woonaccessoires maken een interieur helemaal af. Alleen, wat past er nu goed bij uw meubels, vloerbedekking en gordijnen? Als interieurspecialist voorzien wij u graag van deskundig verlichtingsadvies gecombineerd met de juiste accessoires.

 

De kunst van goede verlichting

Een lamp uitzoeken is vaak een lastige klus. Grootte, design en kleur zijn aspecten die een interieur gemakkelijk kunnen beïnvloeden en sfeerbepalend zijn. Gebruiksgemak is echter ook belangrijk. Komt u eens langs bij ArkelWonen & Arkelsol. In onze stijlkamers tonen wij vele verschillende lampen voor diverse woonruimtes.

 

Een ruimte verlichten is een kunst. Graag helpen wij u daarbij. Onze interieurstylisten kijken en denken met u mee en geven een persoonlijk en passend advies. Bij ArkelWonen & Arkelsol vindt u staande lampen, maar ook wand- en hanglampen en slaagt u gegarandeerd. Wilt u echt iets bijzonders? Wij maken lampenkappen op maat, afgestemd op uw interieur en in uw kleur.

 

Welke verlichting kiest u?

Vaak besteden mensen bij de inrichting van hun woning als laatste aandacht aan de verlichting. Als u het lastig vindt om een goede keuze te maken, helpen wij u hier graag mee. Het beste kunt u daarvoor wat foto’s maken van de ruimte die u (beter) wilt verlichten. Wij kunnen aan de hand daarvan een indruk krijgen van de ruimte en u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard worden uw persoonlijke wensen meegenomen in ons advies.

 

Wij hebben vele soorten lampenkampen en diverse lampen hangen, van modern tot landelijk en klassiek. U kunt ook fotoboeken inkijken of aan de hand van stofstalen uw keuze maken.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja