Interieuradvies bedrijf

Interieuradvies voor een bedrijf

Betrekt u binnenkort een nieuw kantoorpand of is uw huidige bedrijfspand toe aan een nieuw en fris interieur? ArkelWonen & Arkelsol is gespecialiseerd in interieurinrichting voor bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. Wij zijn u graag van dienst met het inrichten en aankleden van de ruimten. Motiverend, inspirerend en karaktervol, afgestemd op uw eigen bedrijfscultuur of huisstijlkleuren. Zelfs voor de inrichting van sportkantines en verenigingsgebouwen kunt u ons benaderen.

 

Complete interieurinrichting voor bedrijven

Naast woninginrichting voor particulieren, verzorgt ArkelWonen & Arkelsol interieurinrichting voor bedrijven en organisaties. U kunt denken aan de volledige inrichting (behang, schilderen, vloerbedekking, meubels etc.) of de restyling van bepaalde delen van uw kantoor of lastige hoekjes. Wilt u uitsluitend een kleur- en interieuradvies op maat? Ook dat is mogelijk. Het eerste uur is zelfs gratis!

 

Ervaring

Wie zijn u voor gegaan? Viveen electro, scholen, Gemeentehuis Gorinchem, Gemeentehuis Giessenlanden, Akzo Nobel, Purac Biochem, Nestle, Rabobank kantoren, politiebureaus en kerkgebouwen. Ook voor het nieuwe werken geven wij advies over werkplekken. Wij denken graag met u mee over de meest praktische indeling, met passende vloeren en wandbekleding. U kunt rekenen op een interieurinrichting die uw bedrijfsimago en stijl van werken onderstreept. Origineel en praktisch, fris en aansprekend voor u, uw collega’s en uw bezoekers.

 

Interesse?

Bent u actief of werkzaam in de regio Gorinchem, Leerdam, Vianen, Sliedrecht of gaat u binnenkort verhuizen? Bespaar tijd en moeite en laat de interieurinrichting van uw bedrijfspand over aan professionals. ArkelWonen & Arkelsol is hèt adres voor een interieuradvies voor een bedrijf. Wij komen opmeten en zorgen voor een perfecte uitvoering. Voor ons vanzelfsprekend en het visitekaartje van onze ervaren vakmensen, al ruim 50 jaar.

 

Belt u ons gerust voor een kennismakingsgesprek of plan online een afspraak! Wij bieden geheel vrijblijvend een scherp geprijsde offerte, inclusief begroting en tijdsplanning. Wanneer ons voorstel u charmeert, dan dragen wij zorg voor de realisatie van a tot z.

 

Motiveer uw medewerkers met een inspirerende werkomgeving!

interieuradvies voor een bedrijf

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja