Vloeren

Vloeren voor ieder interieur

U heeft plannen met uw vloer, maar wat wordt het? Pvc, tapijt, marmoleum, Novilon, laminaat, parket of een houten vloer? ArkelWonen & Arkelsol heeft een uitgebreide collectie vloeren, authentiek, glamour of classy lounge, inclusief traplopers en matten. Aan u de keus. En kunt u niet kiezen, dan informeren en adviseren wij u graag.

 

Een behaaglijke en warme vloer

Vloerbedekking brengt rust en intimiteit in een kamer. Het straalt warmte en behaaglijkheid uit en laat iets van uw persoonlijkheid zien. Tapijt vormt een zachte aanvulling op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Een harde vloer van hout kan echter ook die warmte uitstralen. Geeft u de voorkeur aan een geluidloze, onderhoudsvriendelijke vloer, bijvoorbeeld vanwege de gezinssituatie, dan is een pvc-vloer een interessante optie.

 

Ook voor de keuken heeft ArkelWonen & Arkelsol een passende oplossing, evenals voor de kinderkamer en de trap. Bezoek onze woonwinkel en u zult versteld staan van de mogelijkheden. U kunt rustig alle verschillende materialen en stijlen uitproberen. De inspiratiehoekjes geven u een beeld van hoe de vloerbedekking in de praktijk past en kleur in een interieur.

 

Vloeren leggen

ArkelWonen & Arkelsol biedt goede, duurzame ondervloeren. Bij het kiezen van de juiste vloer, maken we onder andere gebruik van het PIT-systeem voor tapijt. Wij hebben twee vaste professionele vakmensen in dienst die in een handomdraai uw vloeren prachtig leggen. Graag stellen wij voor u een offerte op waarbij ook de kosten voor het leggen van de vloer worden meegenomen.

 

In elk interieur gaat het om de dynamische balans tussen activiteit en rust. Tussen sfeer en gemak. Tussen meubilair en de vloer daaronder. Tussen languit genieten en gasten ontvangen. ArkelWonen & Arkelsol begrijpt dat. Vloeren vormen de basis van uw interieur en wij adviseren u dan ook vakkundig bij uw keuzes. Prijsbewust en kwaliteitsbewust. Een service voor u, vanzelfsprekend voor ons.

 

ArkelWonen & Arkelsol is hét adres voor zachte vloerbedekking, vloerkleden, eikenhouten vloeren, kunststof vloeren, pvc-vloeren, trappen en schoonloopmatten.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja