Adviesgesprek plannen

Plan uw advies online

Winkelen op afspraak

 

Vanaf 3 maart 2021 bent u op afspraak welkom in onze ruime woonwinkel. Kom gezellig en in alle rust wooninspiratie opdoen! Wij zijn op dat moment speciaal voor u beschikbaar om vragen te beantwoorden en een vakkundig advies te geven. Tijdens uw bezoek volgen wij uiteraard de geldende RIVM-richtlijnen.

Oriënterend uurtje interieuradvies

 

Hulp nodig bij het inrichten van je woning? Of wil je alleen advies en tips om de huiskamer te restylen met bestaande items? Boek dan een gratis oriënterend uurtje interieuradvies bij Jannie. Want door betrokken te luisteren kan ze eigenlijk heel goed een afspiegeling maken van wie je bent. Waarbij je persoonlijke woonwensen af gestemd worden om zo tot een inrichting te komen, waarin je je helemaal thuis voelt. Zij kijkt samen met je naar de vloerbedekking, meubels, zonwering en woonaccessoires en dit kan daarna  vertalen d.m.v. een preselectie in een interieur advies, zodat je snel en goed de juiste keuzes kunt maken.

 

Adviestarief: tijdelijk gratis!

Kleurplan muren

 

Welke kleur verf en of behang op welke wanden, hoeveel afneembare liters verf of rollen nodig, incl. een kleurplan en offerte. Indien gewenst incl. aanbrengen.

 

Adviestarief max. 120 min € 175,- in onze woonwinkel (of € 225,- bij u thuis).

 

*Bij aankoop van de verf e/o behang, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Verlichtingsplan

 

Welke directe en in- directe verlichting waar, incl. offerte (geen technische plan).

 

Adviestarief max. 120 min € 175,- in onze woonwinkel (of € 225,- bij u thuis).

 

*Bij aankoop van de verlichting e/o lampenkappen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Stoffen- en materialenplan

 

Welke harde of zachte vloer, binnen en / of buiten- zonwering, In- Between en / of gordijnen, kleden, schoonloop matten

 

Adviestarief max. 120 min € 275,- in onze woonwinkel (of € 325,- bij u thuis).

 

*Bij aankoop van de goederen voor vloeren en ramen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Schets met indeling meubelen

 

Welke meubelen op welke plaats, met juiste afmetingen ingetekend op schaal, incl. offertes

 

Adviestarief max. 120 min € 275,- in onze woonwinkel (of € 325,- bij u thuis).

 

*Bij aankoop van de meubelen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Vervolgafspraak 

 

Wanneer kiest u voor de optie vervolgafspraak? Dit kan bijvoorbeeld wanneer u onlangs een afspraak met ons heeft gehad. Wij reserveren dan graag voldoende tijd om u verder te adviseren, een voorstel te bespreken of om vragen te beantwoorden. Zo geven wij u (en uw interieur) de aandacht en tijd die u verdient!