Adviesgesprek plannen

Plan uw advies online

strakke Raamdecoratie uniek glaswerk poefjes fauteuils gordijnen en vloeren alles op elkaar afgestemd

Winkelen op afspraak

 

Op uw gemak wooninspiratie opdoen? Bezoek op afspraak de nieuwe locatie Kloosterhof Rietveld 9! In verschillende stijlkamers kunt u o.a. meubelen, verlichting, bedden, verf, behang en raamdecoratie bekijken. Wij zijn speciaal voor u beschikbaar, om in alle rust uw vragen te beantwoorden en een vakkundig advies te geven. Dit noemen wij het nieuwe winkelen!

Oriënterend uurtje interieuradvies

 

Hulp nodig bij het inrichten van je woning? Of wil je alleen advies en tips om de huiskamer te restylen met bestaande items? Boek dan een gratis oriënterend uurtje interieuradvies bij Jannie. Want door betrokken te luisteren kan ze eigenlijk heel goed een afspiegeling maken van wie je bent. Waarbij je persoonlijke woonwensen afgestemd worden om zo tot een inrichting te komen, waarin je je helemaal thuis voelt. Zij kijkt samen met je naar de vloerbedekking, meubels, zonwering en woonaccessoires en dit kan daarna vertalen d.m.v. een preselectie in een interieuradvies, zodat je snel en goed de juiste keuzes kunt maken.

Kleurplan muren

 

Welke kleur verf en of behang op welke wanden, hoeveel afneembare liters verf of rollen nodig, incl. een kleurplan en offerte. Indien gewenst incl. aanbrengen.

 

*Bij aankoop van de verf e/o behang, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Verlichtingsplan

 

Welke directe en in- directe verlichting waar, incl. offerte (geen technische plan).

 

*Bij aankoop van de verlichting e/o lampenkappen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Stoffen- en materialenplan

 

Welke harde of zachte vloer, binnen en / of buiten- zonwering, In- Between en / of gordijnen, kleden, schoonloop matten

 

*Bij aankoop van de goederen voor vloeren en ramen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Schets met indeling meubelen

 

Welke meubelen op welke plaats, met juiste afmetingen ingetekend op schaal, incl. offertes

 

*Bij aankoop van de meubelen, worden deze evenredig met u verrekend. Zodat de advieskosten uiteindelijk onder de service kunnen vallen.

Vervolgafspraak

 

Wanneer kiest u voor de optie vervolgafspraak? Dit kan bijvoorbeeld wanneer u onlangs een afspraak met ons heeft gehad. Wij reserveren dan graag voldoende tijd om u verder te adviseren, een voorstel te bespreken of om vragen te beantwoorden. Zo geven wij u (en uw interieur) de aandacht en tijd die u verdient!