Verf en behang merken

Verf en behang merken

Het is erg leuk om geverfde wanden te combineren met 1 wand behang. Behang heeft veel voordelen ten opzichte van geverfde wanden. Denk aan demping van geluid door het aanbrengen van papier, prachtige patronen en het is absoluut stootvaster.

 

Behang is goedkoper, heeft meer uitstraling en is sterker. Maar het gaat om de juiste keuze daarin te maken! We helpen u daarbij, zodat u een frisse en niet ‘stoffige’ keuze in maakt. Tegenwoordig is veel mogelijk met behang, zelfs foto’s kunt u op behang laten zetten en een nieuwe trend is “aaibaar” behang, behang van paardenhaar of dat velours-achtig aanvoelt.

 

Verf
We hebben prachtige matte krijtverven. Duurzame matte en volledig wasbare krijtverf is revolutionair. Goed alternatief voor krijtverf / Eggshell verf, omdat het 15x sterker is. Ideaal voor keukens, veel gebruikte ruimtes als speelkamers, badkamers en (trap-)gangen.

 

Voor meer informatie en mogelijkheden, kom eens langs en laat u verrassen!

 

Wat betreft behang werken wij alleen met duurzame en merken met kwalitatief goed papier. In onze winkel showen we u graag de complete merkcollectie.

verf-en-behang-merken

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja