PVC vloeren

PVC Vloeren

Bij Arkelwonen vindt u een ruim aanbod aan vloeren. Als u hier naar op zoek bent dan bieden wij u graag de helpende hand. Bij ons kunt u ook terecht voor PVC vloeren. Wij raden u aan om ons aanbod van vloeren eens te bekijken, u kunt dan per vloer de voordelen bekijken. Steeds meer mensen willen zelf een vloer uitkiezen en eens in de zoveel tijd is een vloer misschien wel aan vervanging toe. Misschien zijn de PVC vloeren wel een goede keuze voor u, daar kunt u nu achter komen!

 

PVC vloeren bij Arkelwonen

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe vloer, dan bent u bij Arkelwonen aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk informeren over de PVC vloeren. Het zijn mooie vloeren, ze kunnen in alle ruimten toe worden gepast en daar kunt u nu ook voor kiezen. Wist u dat we ook een eigen merk private budget label vloeren tegen aantrekkelijke prijzen hebben? Wilt u ook graag weten wat de voordelen zijn? Leest u dan snel verder!

 

Voordelen PVC vloeren

De PVC vloeren hebben een groot aantal voordelen, namelijk:

 • Geluidloos: De vloeren maken geen geluid wanneer u er overheen Het is veel stiller dan wanneer u bijvoorbeeld een houten vloer neemt.
 • De prijs: De prijzen zijn vergelijkbaar met vloeren zoals hout en laminaat.
 • Het assortiment: Er is een ruim assortiment van PVC vloeren op de markt en ook bij Arkelwonen. Er kan gemakkelijk een print op PVC worden gedrukt. Hierdoor kunt u eigenlijk alle vloeren kopen die u wilt, ook een vloer die er uit ziet als een houten vloer bijvoorbeeld.
 • Het onderhoud: De PVC vloer heeft geen behandeling nodig. De vloer ligt namelijk glad op de grond, kan gemakkelijk schoon worden gemaakt of worden gestofzuigd.
 • Geen natuurlijk product: Het voordeel dat het geen natuurlijk product is, is dat het niet verouderd. Er komen geen bobbels of spleten in de vloer. Dit kan wel voorkomen bij bijvoorbeeld een houten vloer.

 

Meer informatie over PVC vloeren

Als u meer informatie wenst over de PVC vloeren, dan kunnen wij u hierover altijd informeren. Wij raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst mogen zijn. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Arkelwonen.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja