Duette® Shades

Duette® Shades

Duette® Shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Privacy, kleur, warmte, speels. Prachtig product wat strak is en toch warm oogt. Met twee bedieningen is dit product erg veelzijdig: u kunt de hele raam bedekken, maar ook boven of onder licht doorlaten. Dit voor optimaal lichtinval en privacy wanneer u dat wenst. Sommige stoffen hebben een vuilwerende, antibacteriële of warmtewerende coat.

 

Plissé gordijnen – Duette® Shades –

Het meest actuele plissé is de Duette® Shades. De dubbelwandige honingraat structuur geeft het product isolerende eigenschappen. Tevens lopen de optrekkoorden door de tunnels, waardoor het geheel een strakkere uitstraling krijgt. Daarnaast behoort verduisterd en zonwerend tot de mogelijkheden. Omdat het “in de dag” geplaatst kan worden, dus tussen de kozijnen, is er nauwelijks kiervorming, zoals dit wel het geval is bij een rolgordijn.

 

Dag en nacht in één

Dag en nacht in 1 raam is ook een van de vele mogelijkheden. Dit verkrijgt u door twee producten aan elkaar te koppelen.
Afhankelijk van het weer of stand van de zon kan deze decoratieve binnenzonwering ingesteld worden naar wens. Overdag zicht naar buiten, maar geen zicht naar binnen! Volledige privacy.

 

Wordt het buiten donker dan bedient u het gepatenteerde koordsysteem, zodat er geen zicht naar binnen meer is. Voor grotere oppervlakten met 1 enkele bediening kunt u kiezen voor het verzwaarde kettingsysteem.

 

Het onlangs uitgebrachte gepatenteerde cel structuur systeem “Parametre” geeft een uniek 3D-effect. Uitstekend te gebruiken als “room divider” (decoratieve tussenwand). Ook te combineren met een Duette 32mm (voor een dag- en nacht toepassing). Komt u gerust een keer deze of andere nieuwigheden op woongebied bewonderen, we geven u graag passend advies op maat.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja