Verf en behang

Verf en behang

Verf of behang? Kom inspiratie opdoen bij ArkelWonen & Arkelsol. In onze woonwinkel vindt u verrassende ideeën en veel gerenommeerde verf- en behangmerken, voor gestucte en onbehandelde muren. Maak geen overhaaste keuzes, maar laat u adviseren op het gebied van kleur en styling zodat de wanddecoratie een waardevolle aanvulling is op uw interieur en u jarenlang kunt genieten.

 

Hippe krijtverf

Of u nu alle wanden in dezelfde kleur wilt verven of één stuk muur als blikvanger in uw woonkamer, ArkelWonen & Arkelsol heeft een passende oplossing, hard en stootvast. Komt u eens een kijkje nemen in onze woonwinkel en ontdek bijvoorbeeld de krijtverf met die bijzonder authentieke en ambachtelijke uitstraling, als hardste getest, in verschillende kleuren en helemaal van nu.

 

De verfsoorten bevatten heel veel pigment, zijn van uitstekende kwaliteit, afwasbaar, kleur- en schrobvast en gemakkelijk aan te brengen (spuitbaar). De materialen zijn bovendien duurzaam. ArkelWonen & Arkelsol besteedt veel aandacht aan duurzame en milieuvriendelijke producten, wat u ook terugziet in onze verfcollectie.

 

Fluitend behangen

Wie denkt dat behang saai en ouderwets is, moet echt eens langs komen bij ons. ArkelWonen & Arkelsol heeft een prachtige collectie dessin behang en behangposters in het assortiment. Eigentijds, gemakkelijk aan te brengen en in trendy kleuren.

 

Ook fijn om te weten, u kunt een beroep doen op onze ‘fluitende behanger’, een perfectionist, één die ook al jaren het behang op beurzen van de grote merken aanbrengt.

 

Kleurenplan

Een kleurenplan is een belangrijk onderdeel tijdens uw zoektocht naar het juiste behang of de juiste verf of misschien wel een combinatie van. Als kleurenspecialist vertellen wij u graag over het effect van bepaalde kleuren bij u thuis. Uiteraard nemen we ook de afwerking van uw muren hierin mee, immers ook de ondergrond is bepalend.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja