Bedlinnen

Uniek bedlinnen

Wilt u graag eens iets bijzonders op bed? Kom naar Arkelwonen! Naast de inrichting van uw volledige slaapkamer, hebben we ook ruim en bijzonder assortiment aan bedlinnen.

 

Maak met ons uw eigen dekbedovertrek

Het concept maakt het mogelijk de stof, de kleuren en de afwerking zelf samen te stellen. Hierdoor komt er een sereen en prachtig geheel met uw vloer en wandafwerking op uw slaapkamer. U kunt kiezen uit diverse kleuren en waarbij de Percal, katoen, satijn of linnen, uw persoonlijke voorkeur, tot een dekbedovertrek gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld de onderkant in het wit en de bovenkant in een mauve tint. Met de kussenslopen in het mauve en witte onderlakens, krijgt u een prachtig eigentijds geheel, als de bovenste 40cm terug slaat. De kleuren lopen namelijk niet in elkaar door! Met twee van deze ontwerpen heeft u altijd de juiste kleuren bij elkaar en fungeren ze als een sprei.

 

Kussens gemaakt van de stof van de overgordijnen, een luxe meubelstof of een kussen uit onze collectie in de showroom maken de slaapkamer af en zorgen voor comfort op het bed of in een stoel.

 

Spreien / Woondekens

Diverse mooie leveranciers leveren prachtige woondekens en spreien. Kunt u hier niet in slagen, dan maken wij van dezelfde stof als uw gordijnen een mooie sprei. Heeft u effen gordijnen, dan is bijvoorbeeld een mooi patroon erg mooi op uw bed. Onze stoffenkeuze is enorm groot en wordt door onze bezoekers een bijzonder fraai assortiment genoemd. De stofkeuze zal gevoerd worden met een molton/fiberfill en daaronder een katoenen voering op kleur. Deze drie lagen worden dan in een rustig lengte patroon gestept. Deze zal gemeten worden over uw bed en daarbij bijvoorbeeld een instopstrook aan gemaakt worden. Op deze wijze kunt u hem terugslaan naar het voeteneind en ‘s morgens na het luchten gemakkelijk dicht trekken. Door de tussenvoering zal hij namelijk niet gaan kreuken en is vermoeiend opvouw werk overbodig. Vooral als u slaapt op dezelfde verdieping als waar u woont, is dit altijd een opgeruimd geheel. Op onze PowerPoint presentatie kunnen wij u diverse foto’s van gemaakte spreien bij anderen laten zien. Ook een bedloper die over het voeteneinde ligt, is een veelgeziene trend. Maatwerk is hierin voor ons geen probleem.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja