Bedlinnen

Uniek bedlinnen

Wilt u graag eens iets bijzonders op bed? Kom naar Arkelwonen! Naast de inrichting van uw volledige slaapkamer, hebben we ook ruim en bijzonder assortiment aan bedlinnen.

 

Maak met ons uw eigen dekbedovertrek

Het concept maakt het mogelijk de stof, de kleuren en de afwerking zelf samen te stellen. Hierdoor komt er een sereen en prachtig geheel met uw vloer en wandafwerking op uw slaapkamer. U kunt kiezen uit diverse kleuren en waarbij de Percal, katoen, satijn of linnen, uw persoonlijke voorkeur, tot een dekbedovertrek gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld de onderkant in het wit en de bovenkant in een mauve tint. Met de kussenslopen in het mauve en witte onderlakens, krijgt u een prachtig eigentijds geheel, als de bovenste 40cm terug slaat. De kleuren lopen namelijk niet in elkaar door! Met twee van deze ontwerpen heeft u altijd de juiste kleuren bij elkaar en fungeren ze als een sprei.

Mijn eigen ontwerp is een wasbare vitrage/in-between met een patroontje of streepje, aangebracht op een percal bedovertrek. Waarbij er eerst een overslag van 40 cm zal zijn, omdat dit niet prettig onder de armen aanvoelt natuurlijk. Diezelfde in-between ook kamerhoog of als een vouwgordijn toepassen. De prijs zal u 100 % meevallen en u krijgt iets unieks.

 

 

Nieuw item is een kussen met versiersels zoals kraaltjes, leer, borduursels, sliertjes en allerlei andere rand afwerkingen. Deze stellen wij met u samen af op het interieur voor een passend geheel. Ook prachtig als zitkussens of leeskussens voor op bed!

 

 

Spreien / Quilt

Diverse mooie leveranciers als PTMD, RIVERDALE, Kobe en COLORIQUE kunt u bij ons vinden. Kunt u hier niet in slagen, dan maken wij van dezelfde stof als uw gordijnen een mooie sprei. Heeft u effen gordijnen, dan is bijvoorbeeld een mooi patroon erg mooi op uw bed. Onze stoffenkeuze is enorm groot en wordt door onze bezoekers een bijzonder fraai assortiment genoemd. De stofkeuze zal gevoerd worden met een molton/fiberfill en daaronder een katoenen voering op kleur. Deze drie lagen worden dan in een rustig lengte patroon gestept. Deze zal gemeten worden over uw bed en daarbij bijvoorbeeld een instopstrook aan gemaakt worden. Op deze wijze kunt u hem terugslaan naar het voeteneind en ‘s morgens na het luchten gemakkelijk dicht trekken. Door de tussenvoering zal hij namelijk niet gaan kreuken en is vermoeiend opvouw werk overbodig. Vooral als u slaapt op de zelfde verdieping als waar u woont, is dit altijd een opgeruimd geheel. Op onze PowerPoint presentatie in de winkel kunt u diverse foto’s van gemaakte spreien bij anderen inzien.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja