Rol en vouwgordijn

Rolgordijnen, Facette en Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Aan onze rolgordijnen kunt u uw “personal touch” geven door allerlei opties, zoals verschillende onderlat- en steunafwerkingen en contrasterende strakke schulpranden. Om nog maar niet te spreken over het enorme aanbod kleuren en designs, zowel in transparante, dichte en verduisteringsstoffen. Ook zijn er nieuwe oplossingen voor draai – kiep ramen in een uniek cassette systeem. De rolgordijnen met een combinatie van transparante en dichte horizontale banen wordt bij ArkelWonen veel verfijnder uitgevoerd met o.a. massief aluminium onderlat en strakke sierknoppen. Een leuk idee is om van dezelfde rolgordijnstoffen, ook een paneel gordijn te laten maken. Deze mogelijkheden tonen wij u ook graag in onze woonwinkel.

 

Facette

Facette, een revolutie in stof, stijl en lichtregeling!
Facette is eigenlijk een combinatie van rolgordijnen en horizontale jaloezie in een. De warme uitstraling van stof gecombineerd met de mogelijkheid om met de lichtinval te spelen.

 

Kies voor een van de drie instellingen voor lichtregeling:
1. Vrij zicht naar buiten
2. Zachte, subtiele lichtinval
3. privacy grotendeels gewaarborgd.

 

Kies nu zelf hoeveel licht u binnen wilt, met jaloezieën van stof!

 

Dit unieke product wordt geleverd in een cassette systeem, dat in diverse kleuren leverbaar is. Door de vernieuwde kleuren, is het perfect toepasbaar in een hedendaags interieur. Het transparante product bestaat uit een Trivera stof, die tevens vlamvertragend is. De transparante openingen zijn uit te voeren in small (4mm.), medium (7mm.)en large (14mm.). Vraag in onze woonwinkel naar dit product. U zult versteld staan van de verfijning.

 

Vouwgordijnen

Alle door Arkelwonen geleverde vouwgordijnen zijn kwalitatief hoogwaardig. Dit geeft van buitenaf een onderscheidende, luxe uitstraling. Geen rommeltje voor uw raam van verschillende oplossingen, maar een prachtige, decoratieve en praktische raambekleding.

 

Niet alleen daarin onderscheiden zij zich van andere raamoplossingen, maar vooral in de levensduur. Door een decoratief kettinggewicht in transparant plexiglas, blijft de metalen ketting mooi strak naast het vouwgordijn hangen. Het verzwaarde kettingsysteem zorgt ervoor dat het vouwgordijn niet scheef trekt t.o.v. het koordsysteem. Het voordeel van onze vouwgordijnen is dat ze gemakkelijk wasbaar zijn en daardoor veel duurzamer zijn. In de tunnels zit een magnetisch veersysteem, waardoor de stof altijd de juiste spanning behoud. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Door een knoopsgat kunt u eenvoudig de balein verwijderen en de stof reinigen.

Ook voor een klein budget

Wilt u een lage instapprijs dan laten wij u graag de tunnelstoffen zien. In de stof zit de tunnel al ingeweven, waardoor hij veel minder arbeidsintensief is en daardoor lager in prijs. Het aanbod in kleuren en stofdiktes is hierin enorm uitgebreid. Maar nog steeds op het hoogwaardige mechanisme geconfectioneerd. Er zijn veel mogelijkheden voor de afwerking aan de raamzijde. Dit is afhankelijk van de stofkeuze, waarbij wij u zullen adviseren.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja