Rol en vouwgordijn

Rolgordijnen, Facette en Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Aan onze rolgordijnen kunt u uw “personal touch” geven door allerlei opties, zoals verschillende onderlatten en steunafwerkingen. Om nog maar niet te spreken over het enorme aanbod kleuren en designs, zowel in transparante, dichte en verduisteringsstoffen. Ook zijn er nieuwe oplossingen voor draai – kiep ramen in een uniek cassette systeem. De rolgordijnen met een combinatie van transparante en dichte horizontale banen wordt bij ArkelWonen veel verfijnder uitgevoerd met o.a. massief aluminium onderlat en strakke sierknoppen. Een leuk idee is om van dezelfde rolgordijnstoffen, ook een paneel gordijn te laten maken. Deze mogelijkheden tonen wij u ook graag in onze woonwinkel.

 

Vouwgordijnen

Alle door Arkelwonen geleverde vouwgordijnen zijn kwalitatief hoogwaardig. Dit geeft van buitenaf een onderscheidende, luxe uitstraling. Geen rommeltje voor uw raam van verschillende oplossingen, maar een prachtige, decoratieve en praktische raambekleding.

 

Niet alleen daarin onderscheiden zij zich van andere raamoplossingen, maar vooral in de levensduur. Door een decoratief kettinggewicht blijft de metalen ketting mooi strak naast het vouwgordijn hangen. Het verzwaarde kettingsysteem zorgt ervoor dat het vouwgordijn niet scheef trekt t.o.v. het koordsysteem. Het voordeel van onze vouwgordijnen is dat ze gemakkelijk wasbaar zijn en daardoor veel duurzamer zijn. In de tunnels zit een magnetisch veersysteem, waardoor de stof altijd de juiste spanning behoud. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Door een knoopsgat kunt u eenvoudig de balein verwijderen en de stof reinigen.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja