Slaapkamer op maat

Slaapkamer op maat

Iedereen kent inmiddels de stoere slaapkamer op maat voor kinderslaapkamers. Een stoere jongenskamer met steigerhout of een romantische meisjeskamer met zachte pastel tinten. Voor de allerleukste slaapkamer ideeën moet u toch eens binnen lopen bij ArkelWonen. Niet alleen de retro of vintage stijl, maar juist ook originele slaapkamer ideeën, zoals een eigen bed bak maken op maat; gestoffeerd met het zelfde tapijt als op de vloer .

 

Door ArkelWonen diverse keren verrassend toegepast. Dus niet alleen voor lange tieners, welke problemen hebben met het vinden van extra lange ledikanten en daardoor ook snel last hebben van rugklachten. Maar gewoon ook voor een stoere eigentijdse kinderslaapkamer. Gecombineerd met matte muurverf, trendy behang of verrassende behangposters en niet te vergeten: stoere verlichting, zoals industriële lampen. Afgestyled met hippe woonaccessoires en een gave stoel.

 

Kortom; voor leuke tips voor een stoere slaapkamer moet je wezen bij ArkelWonen.

 

De toonaangevende woonwinkel in regio Gorinchem, Arkel, Meerkerk, Giessenburg, Sleeuwijk & Werkendam.

 

Door middel van het maken van een houten geraamte in de gewenste vorm of maatvoering, kunnen wij het daarna bekleden met een aaibare vloerbedekking, waardoor het een geheel wordt met de verdere ruimte en kleurgebruik. Op de foto is er gelijk een oplossing gevonden om het hoogte verschil op te lossen. Nieuwe vorm van een bestede!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja