Rolluiken

ROLLUIKEN

Er bestaan veel soorten rolluiken. Sommige zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit. De grootte van deze kast kan bepaald worden door de hoogte van het rolluik. Wij hebben de productie in eigen hand en hierdoor kunnen wij onze producten voortdurend controleren en aanscherpen. De kwaliteit en de lange levensduur worden gegarandeerd. ArkelSol rolluiken kunnen tegen regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling. Niets van deze factoren heeft invloed op het rolluik. Ze zijn weerbestendig!

 

Inbraakpreventie met rolluiken

ArkelSol rolluiken worden alleen gemaakt uit het sterkste aluminium. Wij hebben jarenlange ervaring en veel getest. Daarom kunnen wij u garanderen dat er kwaliteit wordt geleverd. Onze producten werken ook nog eens tegen inbraak. Inbrekers komen niet zo snel naar uw woning, want inbreken met rolluiken is haast onbegonnen werken.

 

Bediening van de rolluiken

De rolluiken die u bij ons aan kunt schaffen zijn allemaal gemakkelijk te bedienen. Er wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rolluiken. Misschien heeft u beide nodig als u uw hele woning of bedrijfspand goed wilt beveiligen en wilt beschermen tegen de zon. De volgende bedieningsmogelijkheden zijn er bij onze rolluiken:

 

  • Kleine rolluiken kunt u bedienen met een band, koord, staaldraad of een slingerstang
  • Grote rolluiken kunnen bediend worden door elektrische bediening. Dit kan aan worden gevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening

 

Buitenzonwering zorgt voor isolatie tegen warmte en kou

Wij verwerken isolerende materialen in onze rolluiken. Dit zorgt ervoor dat deze geruisloos in en uit te rollen zijn. Maar de isolatie heeft ook invloed op de temperatuur binnenshuis. Er wordt namelijk gezorgd voor een goede temperatuur.

 

Offerte aanvragen?

Wilt u ook meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u interesse in onze luiken? Dan kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. ArkelSol maakt graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. U kunt hierbij uw wensen aangeven en dan is het een offerte speciaal op maat gemaakt voor u, zodat u weet waar dat u aan toe bent als u voor onze rolluiken kiest. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja