Materialen slaapkamer

Materialen

We hebben mooie meubels voor uw slaapkamer. U kunt complete inrichtingen bij ons verkrijgen, maar uiteraard ook een kast, bed of enkel de matrassen.

 

De ombouw van uw bed kan bepalend zijn voor uw slaapkamer en sfeer. U kunt kiezen voor een boxspring, met weinig ombouw, of alleen een hoofdbord. Maar uiteraard hebben we ook prachtige kinderkamers en hemelbedden voor uw prinsje.

 

Eiken

Eiken is een natuurproduct en hierdoor heeft elk eiken meubel zijn eigen unieke uitstraling. Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk:

 

 • 2 componenten lak
  Gebeitste of gespoten meubelen worden afgewerkt met een twee componenten lak. Deze lak beschermt het meubel tegen kringen, vocht en lichte krassen bij normaal gebruik.
 • Eiken was & olie
  Meubelen die behandeld zijn met was & olie hebben hun kleur gekregen door een was. Vervolgens is deze afgewerkt met een olie die de bescherming geeft tegen kringen en vocht (behalve zure producten). Doordat ze op deze wijze behandeld zijn hebben ze een rustiek uiterlijk. Het hout heeft zijn noesten en natuurlijke scheuren behouden. Hierdoor zullen krasjes en oneffenheden minder snel opvallen.

 

MDF kalkverf

Kalkverf is een muurverf en krijgt een finish van was, waardoor het meubel een bepaalde structuur en kleur krijgt. Deze was zorgt tevens voor bescherming van het meubel. Stof, vingerafdrukken of vlekken kunnen afgenomen worden met een droge of vochtige doek. Mocht het nodig zijn, is het bij deze uitvoering mogelijk om waar nodig het meubel bij te werken. Hiervoor kunt u het meegeleverde onderhoudssetje gebruiken. Dit setje bestaat uit verf en was waarin het meubel gekleurd is.

 

MDF hoogglans gepolitoerd

Hoogglans politoeren is een behandeling waarbij het meubel meerdere malen wordt geschuurd en gespoten. Deze afwerking zorgt voor een zeer sterke lak, maar die wel gevoelig is voor lichte krasjes.

We nodigen u van harte uit om deze verschillende materialen zelf te komen ervaren. De deur van onze woonwinkel in Arkel, staat altijd voor u open!

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja