Slaapkamers

Slaapkamers voor iedere inrichting

De slaapkamer, een rustpunt in uw huis. Na een lange dag wilt u lekker ontspannen. En vooral de volgende dag weer uitgerust opstaan. ArkelWonen & Arkelsol heeft een ruim assortiment aan meubels (bedden, kasten, etc.) en prachtig bedlinnen om het helemaal af te maken. Uiteraard vindt u bij ons de gerenommeerde merken, maar als u echt iets bijzonders wilt, adviseren wij ons eigen private label ZoNi.

 

Duurzaam en comfortabel

Behalve kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij ArkelWonen & Arkelsol. Door de mooiste natuurlijke materialen te gebruiken als wol, katoen, paardenhaar en linnen in combinatie met ambachtelijk vakmanschap ontstaat een kwaliteitsproduct, dat voldoet aan alle eisen van ons hedendaagse slaapcomfort. Zodat u iedere ochtend weer vitaal en fit zult ontwaken na een goede nachtrust.

 

ZoNi private label

Uniek is ons private label ZoNi. Prachtige materialen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. ZoNi betekent maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke smaak en interesses. Een ombouw, sidetable, nachtkastjes, linnen- of ladekasten, alle meubelen voor uw slaapkamer worden met zorg en aandacht vervaardigd.

 

Accessoires en raamdecoraties

ArkelWonen & Arkelsol zet graag het puntje op de i door middel van een mooie behangposter of wandverf, plexiglas of painting Art aan de muur. Wij hebben ook een uitgebreide collectie beddengoed en verdere aankleding voor het bed zoals plaids en kussens. Ten slotte verzorgen wij ook graag de aankleding van uw vloer en leveren wij verduisterende raambekleding.

 

Ontdek de vele slaapkamerideeën en varianten bedlinnen en laat u adviseren door onze interieurspecialisten over alle materialen, een slaapkamer op maat en gezond slapen.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja