Ophangsystemen

Ophangsystemen

Leuke tip die kostenbesparend is.
Twee gordijnen voorzien van ingeslagen ringen op 1 roede. Prima oplossing als de gordijnen alleen maar voor de aankleding zijn.

 

Er zijn allerlei soorten ophangsystemen. Wij zullen een greep uit onze uitgebreide collectie pakken.

 

U-rail

Onze basis U-rail is vervaardigd uit getrokken aluminium. Het voordeel van dit type is dat deze rail zeer goed is te buigen; zonder dat de rail gaat ribbelen. Door deze vloeiende bochten, blijft uw raamdecoratie moeiteloos door glijden tot het eind. De nylon glijder geeft een extra soepele geleiding.

 

Roeden

Onze exclusieve collectie roeden van hout en metaal geeft u een ruime keuze, om het geheel af te stemmen op uw interieur. Dus altijd iets wat bij u past. Zoals vroeger het messing actueel was, is nu bij de metalen roede, de RVS-look en smeedijzer zeer in trek. De houten roeden worden in diverse houtafwerkingen en diktes geleverd; zelf tot 55mm. Of u nu kiest voor een gepoederde kleur roede, zwart of bijvoorbeeld wit doorgeschuurd, ArkelWonen heeft bijna een onbeperkte keuze.

 

Alternatief ophangsysteem

Als u een basis rail te basic vind en een gewone roede geeft problemen met montage, dan heeft ArkelWonen waarschijnlijk de oplossing voor uw probleem. Een ophang systeem dat op een roede lijkt, maar toch het functionele van de rail bevat. De rails is in talrijke kleuren te leveren. U zult verbaasd staan dat design en functionaliteit toch samen gaan. Door laatst genoemd systeem, hebben wij ook de confectie mogelijkheden kunnen uitbreiden, waar wij inmiddels ook om bekend staan. Er wordt niet voor niets gezegd: ArkelWonen, de mooimakers. Maar daar meer over in onze rubriek afwerking. Dit alles afgewerkt met onze gratis exclusieve trekstangen, geeft het geheel een extra mooie en functionele afwerking.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja

  Vakantie


  I.v.m. vakantie is Arkelwonen/ Arkelsol van

  donderdag 11 juli tot donderdag 1 augustus gesloten.

   

  Wij wensen u een fijne zomer!

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens Team Arkelwonen
  Arnold en Jannie

  Dit zal sluiten in 20 seconden