Maatwerkkasten

Op zoek naar maatwerk kasten?

Voor maatwerkkasten kunt u ook bij ArkelWonen terecht. Een kast is meer dan een opbergruimte. Het is een onderdeel van het interieur. Een goede kast sluit naadloos aan op uw woonstijl en de ruimte in de kamer. Bij ons geen standaard designs of afmetingen, maar een kast die volledig op maat wordt gemaakt voor uw interieur. Elk meubel wordt volledig op maat gemaakt, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een maatwerkkast maakt u optimaal gebruik van de ruimte in huis.

 

Maatwerkkasten online samenstellen in onze studio

In onze studio staan 2 voorbeelden opgesteld, waardoor er een goed beeld ontstaat van de kwaliteit en mogelijkheden. Samen met onze adviseuse maakt u een keuze uit de ruime sortering kleurstalen in MDF, meubelpaneel, glas en spiegelglas. Onze collectie stalen zijn van een prachtige, exclusieve kwaliteit, waardoor we een uniek meubel creëren, waar u jarenlang plezier van zult hebben. In de online configurator bekijken we de mogelijkheden voor de inrichting: een roede, schappen, schoenenrek, ladeblok, schuif- of draaideuren. Bij een vrijstaande kast bepalen we of het een op de grond staand, op pootjes of zwevend meubel gaat worden. Kiest u voor een inbouwkast die precies past in uw hal of slaapkamer? Dan bekijken we samen de vele mogelijkheden voor de schuifdeuren of draaideuren.

 

Hierna maken wij één of meerdere voorbeelden met een prijsopgave, waarmee we tijdens een vervolgafspraak verder gaan. Net zo lang tot de kast voldoet aan al uw woon- en opbergwensen. U kiest bij het maken van een online afspraak eerst voor winkelen op afspraak. Hierbij geeft u in de opmerkingen duidelijk aan dat u interesse heeft voor een maatwerkkast. Wij zorgen dan dat u bij onze adviseuse in de agenda komt. Na dit oriënterend gesprek kunt u de keuze maken voor het adviespakket maatwerkmeubels. Samen met u gaan we dan net zo lang aan de slag tot we een maatwerkkast hebben samengesteld die volledig aan uw wensen voldoen. Bij afname van de kast(en) wordt de prijs van het adviespakket in mindering gebracht op de factuur. Wij zorgen hierna voor het inmeten en het plaatsen van de kast.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja

  Vakantie


  I.v.m. vakantie is Arkelwonen/ Arkelsol van

  donderdag 11 juli tot donderdag 1 augustus gesloten.

   

  Wij wensen u een fijne zomer!

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens Team Arkelwonen
  Arnold en Jannie

  Dit zal sluiten in 20 seconden