Trappen

Trappen stofferen

 

Trend: Traplopers en karpetten van hetzelfde materiaal

 

Een traploper voegt een onnavolgbaar accent toe aan de entree van uw woning.

 

De collecties variëren van landelijk tot strak modern en van sobere luxe tot klassiek/traditioneel. Traploperroeden zijn er in vele soorten en maten. Van zwart smeedijzer, mat nikkel, chroom hoogglans en bronskleur. Onze grootste collectie lopers is van Roger Oates, waarbij ook de mogelijkheid bestaat tot het maken van karpetten. Deze worden met de hand aan de kopse kanten gebandeerd met 76mm breed linnen. Het materiaal bestaat uit 100% wol in 20 kleurcombinaties met een vlak geweven structuur.

 

Kiest u liever voor een 100% hoogwaardig polyamide garen, dan is het mogelijk deze op maat te laten maken van vloerbedekking van Desso en Parade. Deze is voordeliger in aanschaf en word omgefestonneerd aan de zijkanten. Werkelijk met een prachtig eindresultaat en waar door ons meerdere foto’s aan u getoond kunnen worden van dit ambachtelijke werk.De karpetten worden tot een volume kleed gemaakt door er een verende onderlaag tegenaan te zetten. Op deze wijze vormt maatwerk een bijzonder geheel en komt kleur en materiaal van loper en kleed met elkaar overheen.

 

Door de wandafwerking aan te passen in de kleuren, d.m.v. Flamant behang van Arte of de geadviseerde krijtverf van Paint in the Past, PTMD verf, krijgt u een totaal geheel. Gecombineerd met een gordijn met de rijke uitstraling van bijvoorbeeld de nieuwe collectie van Russel&Harvey, een exclusief onderdeel uit het huis van Eiffinger, krijgt uw gang de allure die het verdient. De nieuwe Arte Flamant gordijn collectie is geheel in de styl van Piet Boon.

 

Als kleurspecialisten adviseren wij u tot het maken van de juiste kleurkeuze. Dit is namelijk onze kracht en passie.

 

Trappen renovatie met eikendelen

Spijtig dat u vaak niet eerlijk geïnformeerd wordt. Eiken delen op uw trap zelf aanbrengen, blijkt ontzettend moeilijk. Zelfs voor een ervaren timmerman. De vertegenwoordiger die ons dit product wilde verkopen gaf het volgende advies: “Gewoon verkopen en de klant het zelf laten leggen, dan is er geen vuiltje aan de lucht..” Met andere woorden: de klant zoekt het zelf maar uit!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja