Ons merk ZoNi

Ons merk ZoNi

ZoNi is de naam voor het private label van ArkelWonen & Arkelsol. Het assortiment bestaat uit meubelen, verf, karpetten, pvc, houten vloeren en gordijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Veel items hebben wij persoonlijk getest en zijn alleen toegevoegd als wij er zelf voor 100% achter staan. De onderhoudsarme en afneembare, kindvriendelijke stoffen zijn prettig in gebruik en kleurecht. Een absolute must-have en unieke aanvulling op uw interieur!

 

Het ontstaan van ZoNi

ZoNi is een samentrekking van Zonna en Nino, onze geweldige kinderen en betekent Godsgeschenk, iets wat we pas drie jaar later hebben ontdekt na het lezen van een boek. Fascinerend, en hoe toepasselijk! In 2013 hebben we het merk geïntroduceerd na een zware crisistijd. Het gaf ons kracht om door te gaan, want ZoNi blijkt bijzonder populair en succesvol te zijn.

 

ZoNi meubelen

De meubelcollectie bestaat uit bankstellen, hockers, love seats, fauteuils, eetkamerstoelen, kasten, TV-meubels en salontafels. Het gaat hierbij om een prachtige collectie meubelstukken die door ArkelWonen & Arkelsol zelf is samengesteld en vervaardigd wordt door vakkundige meubelmakerijen. Banken kunnen ook op maat gemaakt worden als u gemakkelijker vanuit de zithouding op wilt kunnen staan. U heeft keuze uit bekleding, die wasbaar is en we hebben ook afneembare en omkeerbare hoezen.

 

Trots op eigen label

Doordat wij niet aangesloten zijn bij een standaard inkooporganisatie, hebben wij een unieke stoffencollectie en is ArkelWonen & Arkelsol verkooppunt van de Painting & Plexi art voor aan de wand. In 2014 is gestart met het eigen Private Label Collectie ZoNi om de eigen identiteit te onderstrepen. Ambachtelijk en professioneel gemaakte interieurs, daar staan wij voor!

ZoNi verf

Bijzonder mooi en hard is de ZoNi afwasbare muurverf, die ook spuitbaar is voor de stukadoor. Deze verf is vijftien keer harder dan andere verfsoorten en geschikt voor hout en muren. ArkelWonen & Arkelsol kijkt graag met u mee voor een goed kleurenplan en kan, indien u dat wenst, de verf aanbrengen.

 

ZoNi karpetten

Zoekt u iets unieks voor op de vloer, wat ook nog eens betaalbaar is? De karpetten van ZoNi zijn handgeknoopt, kwalitatief prima en zeer aantrekkelijk geprijsd. De stoffen variëren van wol uit Nieuw-Zeeland tot 100% polyamide. De karpetten zijn de finishing touch voor uw interieur en verkrijgbaar bij ArkelWonen & Arkelsol.

 

ZoNi gordijnstof

ZoNi’s stoffenkwaliteit is uniek in zijn soort. Vlekken worden niet opgenomen en vuil kan eenvoudig verwijderd worden. Voor het beste resultaat gebruikt u ons onderhoudsmiddel TMC. Wij adviseren u graag hierover, want elke gordijnstof krijgt zijn eigen confectie-advies, zodat ze op hun mooist hangen. Er zijn verschillende plooien mogelijk en diverse railsoorten waaruit u kunt kiezen.