Wie wij zijn

Over ons

Het begon allemaal in 1970. Cees en Betsy de Pijper maakten naam in de regio met Arkeltapijt. Het familiebedrijf is in 2000 overgegaan van vader op zoon en wordt momenteel gerund door Arnold de Pijper en zijn vrouw Jannie, twee creatievelingen met verrassende en inspirerende woonideeën. In 2003 is de naam gewijzigd naar ArkelWonen & Arkelsol, omdat deze naam de totaliteit van het bedrijf beter illustreert.

 

Onderscheidend in assortiment

ArkelWonen & Arkelsol onderscheidt zich vandaag de dag met een fraaie, uitgebreide collectie eigentijdse vloeren, meubelen, zonwering, verf en behang, evenals een keur aan trendy woonaccessoires. In de inspiratiehoekjes kunt u even helemaal wegdromen en de verschillende stijlen, kleuren en materialen zelf ervaren. Van classic lounge en bescheiden, unieke dessins tot Gooische Vrouwen glamour en krachtige, stoere blikvangers.

Trots op eigen label

Doordat wij niet aangesloten zijn bij een standaard inkooporganisatie, hebben wij een unieke stoffencollectie en is ArkelWonen & Arkelsol verkooppunt van de Painting & Plexi art voor aan de wand. In 2014 is gestart met het eigen Private Label Collectie ZoNi om de eigen identiteit te onderstrepen. Ambachtelijk en professioneel gemaakte interieurs, daar staan wij voor!

Op de hoogte van de laatste trends

Regelmatig bezoeken wij binnen- en buitenlandse vakbeurzen zoals Maison & Object in Parijs, Interior in Brussel, Woonbeurs Amsterdam, ETC en HTC. Ook de huisshows van de grote merken inspireren ons om onze woonwinkel continu hipper en mooier te maken. Bij ArkelWonen & Arkelsol kunt u daarom altijd wel iets onverwachts, nieuws of spannends vinden, naast de gedegen standaardcollectie.

 

Puur en oprecht

Als bedrijf vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Dit ziet u dan ook terug in de materialen die we gebruiken, maar ook in onze relaties. We hebben langdurige partnerships opgebouwd en ook met onze klanten streven we naar een duurzame relatie. Naast 1001 woonideeën en veel expertise, is er dan ook altijd een kopje koffie en veel persoonlijk contact.

Een sfeerimpressie van onze nieuwe locatie in Arkel