Buitenzonwering

Zonwering voor buiten

Zonwering voor buiten houdt zonlicht en warmte tegen, maar geeft uw woning ook een persoonlijk karakter en uitstraling. ArkelWonen & Arkelsol heeft een gevarieerd assortiment buitenzonwering. Er zijn twee soorten: de screens en (rol)luiken die het raam helemaal afsluiten en er zijn de markiezen, de uitvalschermen en de knikarmschermen. Aan u de keuze.

 

Soorten zonwering voor buiten

Screens en rolluiken zorgen voor een aangename temperatuur binnen in de zomer en een lager energieverbruik in de winter. Ze verhogen de privacy, zorgen dat het echt donker is in de (baby)slaapkamer en zijn inbraakwerend. Zonneschermen geven uw woning een ander aanzicht. Markiezen aan de gevel bijvoorbeeld zijn praktisch, maar tegelijkertijd ambachtelijk, nostalgisch en stijlvol.

 

Prijzen voor buitenzonwering

ArkelWonen & Arkelsol biedt een ruime keuze aan buitenzonwering in diverse prijsklassen. Zonwering is verkrijgbaar vanaf 170 euro per m2 of voor 150 euro per meter (breedte), inclusief btw, exclusief montage. De prijs wordt bepaald door het type, de bediening (handmatig of elektrisch) en uiteraard de afmetingen. Welke zonwering u voor buiten ook kiest, het is altijd een goede investering. De zonwering uit onze collectie is kwalitatief uitstekend en gaat echt tientallen jaren mee.

 

Meer informatie over zonwering voor buiten?

Van harte nodigen wij u uit om een afspraak te maken en onder het genot van een kopje koffie uw woonwensen te bespreken. Wij kunnen voorts geheel vrijblijvend voor u een offerte maken voor zonwering, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Desgewenst komen wij bij u thuis kijken om te zien waar het om draait: horren, louvre luiken, markiezen, rolluiken, screens of terrasschermen.

 

ArkelWonen & Arkelsol heeft naast zonwering voor buiten ook binnenzonwering, zoals rol- en vouwgordijnen, shutters, lamellen, jaloezieën en traditionele gordijnen. Neemt u een kijkje op onze website of in onze woonwinkel voor het complete assortiment raamdecoratie. Graag tot ziens!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja