Master Matras

Master Matras

Een goed matras kiezen moeilijk? Als dealer van Master Matras maakt Arkelwonen het een stuk eenvoudiger! Het Master Matras wordt namelijk (in Nederland) op maat gemaakt en is zelfs achteraf nog gemakkelijk aan te passen. Dankzij de samenwerkingen tussen Master Matras en 500+ medisch specialisten kunnen wij u perfect begeleiden naar een optimale nachtrust.

 

Een matras op basis van uw persoonlijke kenmerken

Aan de hand van uw persoonlijke kenmerken leveren wij uw matras op maat. We bekijken nauwkeurig waar en welke ondersteuning uw lichaam nodig heeft.

Het Master Matras bestaat uit 10 (op ieder moment) verwisselbare zones met verschillende hardheden. Verandert uw lichaam of situatie, dan verandert het matras met u mee. Zo weet u zeker dat het matras na 20 jaar nog steeds bevalt. Geen keuzestress meer over het kiezen van een hard, zacht of medium matras.

 

Tweepersoons Master Matras

Samen slapen met een andere voorkeur voor het type matras? Twee losse matrassen is niet de enige oplossing! Met het tweepersoons Master Matras heeft ieder zijn of haar persoonlijke indeling. Zo kunt u beiden comfortabel samen slapen, zonder vervelende naad in het midden.

 

Boxspring of lattenbodem als basis

Een bijpassende boxspring vormt de ideale basis voor het Master Matras. Bij het samenstellen van de boxspring heeft u ruime keuzemogelijkheden. Bepaal het hoofdbord, de kleuren en materialen, de toplaag en kies voor een vlak of elektrisch verstelbare boxspringbodem en eventueel een voetbord.

 

Het Master Matras kunt u ook op een nieuwe of een bestaande lattenboden of spiraalbodem gebruiken.

 

Arkelwonen is tevens dealer van Nidum Design Beds waarmee u het Master Matras ook uitstekend kunt combineren.

Extra opties

Heeft u behoefte aan extra voorzieningen/ accessoires zoals geïntegreerde stroompunten, USB-aansluitingen en Bluetooth speakers in het hoofdbord of uitstap verlichting? En wat denkt u van een bijpassende TV-kist met lift in het voetbord. Al deze opties zijn leverbaar.

 

Advies en een matras testen

Wilt u een persoonlijk advies, inspiratie opdoen en het matras ervaren? Kom langs in onze woonwinkel. Een afspraak inplannen kan 24/7 online of tijdens onze openingstijden via 0183 561 277. Liever thuis proefliggen? Dat is ook mogelijk!

 

Onze service gaat verder

Heeft u naast een matras of compleet bed ook behoefte aan een interieuradvies? Onze interieur stylisten helpen u graag verder. Van beddengoed, kussens tot vloerbedekking en (verduisterende) raambekleding.

 

Bij aankoop van een matras of compleet bed nemen wij uw oude matras gratis retour.

Akelwonen is gemakkelijk bereikbaar vanuit o.a.: Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Leerdam, Meerkerk, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Geldermalsen. U kunt gratis voor de deur parkeren!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja