Kunststof vloeren

Kunststof vloeren

Bent u op zoek naar kunststof vloeren? Bijvoorbeeld: Vinyl, Novilon, PVC vloeren en marmoleum.

 

Met marmoleum kunt u uw fantasie volledig laten gaan. Vele creaties zijn mogelijk met marmoleum. Vele verrassende foto’s kunnen wij u laten zien. Wij mogen ons dan ook FRIENDS noemen, de specialist in het verwerken van marmoleum. Forbo krommenie levert de enige echte.

 

Door de nieuwe ontwikkeling Topshield in combinatie met Monel onderhoudsmiddel, heb je een prachtige vloer met een matte uitstraling voor wel meer dan 15 jaar. In onze eerste en tweede privé woning én winkelvloer is dit een goede keuze geweest. Maatschappelijke verantwoord ondernemen hoort daarbij. Daarom gebruiken wij lijm die ecologisch is. Deze heeft een gunstige ECI code, zodat deze ook geurarm, prettig voor u en onze medewerkers.

 

Vinyl Novilon / pvc vloeren

Toch liever een harde vloerbedekking? Kies dan voor ‘oprolbaar’ laminaat, oftewel PVC/Vinyl vloeren. Deze zijn bijna niet van echt te onderscheiden. We hebben onder meer diverse brede plankenprints. Dit geweldige product heeft een harde, matte toplaag en een veilige reliëfstructuur. Verder is het in aanschaf voordelig, aangenaam voetwarm, onderhoudsvrij en geluiddempend. Het is tot 40 vierkante meter los te leggen en is daardoor ook verhuisbaar. Novilon gaat heel lang mee, door de speciale harde toplaag. In diverse sfeerhoeken bij Arkelwonen/Arkelsol is dit product dan ook toegepast.

 

Plinten, een extra voordeel

Het voordeel van een PVC vloer is ook dat je er een mooie hoge nieuwe plint op kunt plaatsen. Deze decoratieve, overschilderbare stijlplinten zijn verkrijgbaar in elf types. Deze worden geleverd in witte grondverf en zijn na plaatsen te schilderen in de gewenste kleur.

 

In tegenstelling tot laminaat heb je naast een muurplint ook altijd nog een platte plakplint nodig. Dit omdat de ondervloer moet kunnen werken (uitzetten). Het mooiste resultaat voor een PVC vloer is het door ons eerst te laten egaliseren, met daarna een hoge plint naar keuze. Er zijn wel ondervloeren voor PVC (jumpax) maar ook dan zou je moeten werken met een platte plakplint, wederom het uitzetten van de ondervloer mogelijk makend. Dit is gewoonweg minder mooi.

 

″Een extra voordeel van kunststof vloeren″

Wij werken voor de levering en verwerking van PVC vloeren met 100 % betrouwbare partners die de Ü- kwaliteits erkenning uit Duitsland hebben verkregen. Veiligheid en gezondheid gaan boven alles.
Tevens geeft het register M-bossing produceren, het mooiste natuurlijke eindresultaat en voorkomt krimp op de kopse naden.
In elk pakket zitten 5 verschillende patronen, die bij het leggen ook nog worden gedraaid volgens de ambachtelijke leg wijze. Het resultaat is daardoor niet meer van echt te onderscheiden mede door de 2-zijdige velling kant van het paneel.
Een ideale onderhoudsarme vloer geschikt voor over bestaande plavuizen te plaatsen én voor vloerverwarming. Belangrijk voor vloerverwarming, de warmte weerstand van dit product is maar 0,06!

 

Pas als je iemand kent kun je hem adviseren. Daarom geven wij persoonlijk advies op maat.
Wilt u graag meer weten over de verschillen en voordelen van elk van deze vloeren? Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak!

 

Op goede voet met Novilon

Als je uit je bed stapt ’s ochtends vroeg, bepaal je zelf het tempo waarin je wakker wilt worden. Een “koude douche” of nog even doezelen. Met Novilon in je slaapkamer stap je op een heerlijke vloer, die de warmte van je lichaam overneemt. Dus geen onaangename verrassing. Bovendien isoleert Novilon de warmte in jouw woning. Het ultieme woongenot is Novilon gecombineerd met vloerverwarming. Alle kwaliteiten zijn geschikt voor gebruik met vloerverwarming.

 

Arkelwonen is ook FRIENDS van Novilon van Forbo Krommenie.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja