Interieur adviespakketten

Interieur adviespakketten

In onze woonwinkel bent u altijd van harte welkom om wooninspiratie op te doen, of om u te laten adviseren over de inrichting van uw huis of bedrijfspand.

 

Onverdeelde aandacht

Onze ervaren interieurstylisten helpen u graag, op een voor u (en ons) passende wijze. Daarbij nemen wij vanzelfsprekend ruim de tijd voor u. Wij zijn van menig dat u onze onverdeelde aandacht verdient! Dit is de reden dat wij bij een interieuradvies altijd op afspraak werken.

 

Gratis oriënterend uur

Een afspraak is eenvoudig online (of telefonisch) te maken. In de meest gevallen starten wij met een gratis oriënterend uur. Gewoon om van gedachten te wisselen en te kijken of er een klik is. Dat laatste vinden wij natuurlijk heel belangrijk. Zeker omdat wij ons goed willen inleven in uw leef- en woonsituatie. Het uiteindelijke interieuradvies moet exact passen bij de mensen die er wonen. Zo kunt u straks heerlijk genieten van uw nieuwe of gerestylede interieur.

 

Verschillende interieur adviespakketten

Na het oriënterend uur bieden wij verschillende interieur adviespakketten. Deze zijn niet gratis maar kunnen dat wel (gedeeltelijk of geheel) worden! Is het interieuradvies naar wens en besluit u bijvoorbeeld om de benodigde meubelen, gordijnen, pvc-vloer en woonaccessoires bij ons te bestellen, dan verrekenen we de kosten evenredig van het adviespakket. Zo kunnen de advieskosten in de meeste gevallen onder onze service vallen.

 

Aan u de keuze

Arkelwonen biedt u keuze uit de volgende interieur adviespakketten:

 • Kleurplan muren (verf en/of behang)
 • Verlichtingsplan (welke lampen waar)
 • Stoffen- en materialenplan (vloeren & ramen)
 • Schets met indeling meubelen (incl. bestaande en/of nieuwe meubelen)

 

Deze pakketten kunt u met elkaar combineren, gezamenlijk vormen zij een geheel compleet interieuradvies. De adviesgesprekken vinden standaard plaats in onze woonwinkel maar kunnen eventueel ook bij u thuis plaatsvinden. Wij kunnen ook het plan geheel voor u uitvoeren door het aanbrengen van de materialen, het plaatsen van meubelen en het compleet afstylen.

 

Tastbare materialen

Bij Arkelwonen werken wij niet met een zgn. ‘moodboard’ maar tonen u direct de tastbare materialen die bij uw persoonlijke interieurplan horen. Hierdoor ziet u o.a. de werkelijke kleuren en structuren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het geeft ons tevens de zekerheid, dat de zorgvuldig geslecteerde materialen aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen, en dat wij deze met volle overtuiging kunnen leveren, aanbrengen en/ of monteren.

 

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de verschillende adviespakketten? Bel dan met 0183 561 277 of vul het onderstaande contactformulier in. Direct een afspraak inplannen kan via hetzelfde telefoonnummer of 24/7 online.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja