Jaloezieën

Horizontale / Verticale Jaloezieën

Bent u op zoek naar horizontale of verticale jaloezieën? ArkelWonen biedt u een compleet assortiment!

 

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën blijven altijd een praktische keuze. Privacy, kleur en functioneel. Zowel in hout, aluminium of een prachtige combinatie van beide materialen uitvoerbaar in 1 product. Geheel terug van weggeweest: de brede lamel 50 of 70 mm. uitvoering. Deze robuuste, stoere uitstraling vloeit mooi over in diverse type interieurs. De diversiteit aan mogelijkheden in open bovenkasten, koven en ladderband, maakt uw horizontale jaloezie tot een uniek item. Een mooi alternatief voor de Shutters, die momenteel actueel zijn, alleen prijstechnisch zijn onze horizontale jaloezieën veel voordeliger. Kom eens langs en laat u zich eens verrassen door de woon goeroes van ArkelWonen.

 

Verticale Jaloezieën

Dit verticale product geeft volledige privacy en door het unieke kantelsysteem een prachtige lichtinval. Ook zeer geschikt voor schuifpuien en grote ramen, zowel zakelijk als privé. Uitvoerbaar in textiel, kunststof en aluminium lamellen. Het aanbod in kleuren, breedtes en structuren is enorm.

 

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja