Jaloezieën en Shutters

Horizontale / Verticale Jaloezieën en Shutters

Bent u op zoek naar horizontale of verticale jaloezieën en/of Shutters? ArkelWonen biedt u een compleet assortiment!

 

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën blijven altijd een praktische keuze. Privacy, kleur en functioneel. Zowel in hout, aluminium of een prachtige combinatie van beide materialen uitvoerbaar in 1 product. Geheel terug van weggeweest: de brede lamel 50 of 70 mm. uitvoering. Deze robuuste, stoere uitstraling vloeit mooi over in diverse type interieurs. De diversiteit aan mogelijkheden in open bovenkasten, koven en ladderband, maakt uw horizontale jaloezie tot een uniek item. Een mooi alternatief voor de Shutters, die momenteel actueel zijn, alleen prijstechnisch zijn onze horizontale jaloezieën veel voordeliger. Kom eens langs en laat u zich eens verrassen door de woon goeroes van ArkelWonen.

 

Verticale Jaloezieën

Dit verticale product geeft volledige privacy en door het unieke kantelsysteem een prachtige lichtinval. Ook zeer geschikt voor schuifpuien en grote ramen, zowel zakelijk als privé. Uitvoerbaar in textiel, kunststof en aluminium lamellen. Het aanbod in kleuren, breedtes en structuren is enorm.

 

Shutters

Honderd jaar geleden waren ze al heel populair in met name tropische landen en de zuidelijke staten van Amerika: houten shutters met verstelbare louvres. Nog altijd staat deze decoratieve en duurzame binnenzonwering hoog aangeschreven bij mensen met gevoel voor sfeer en stijl.

 

Door de natuurlijke materialen en de nostalgische uitstraling zijn schutters unieke raamdecoraties met praktische kwaliteiten als zonwering, isolatie en privacy. Shutters staan altijd en overal garant voor een aangename woon- of werkomgeving. Niet alleen als zonwering voor de ramen, maar ook als deur of als kamerscherm.

 

Met hoogwaardige oplossingen van Arkelwonen bepaalt u bovendien zelf de ambiance in uw interieur. Dankzij de vele variaties in kleur, hout en lichtinval creëert u met onze shutters iedere gewenste sfeer.

Neem gerust contact op:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja