Eiken vloeren

Eiken vloeren

Voor eiken vloeren maar ook voor andere houtsoorten, bent u bij ArkelWonen aan het juiste adres.

 

Europees Eiken vloerdelen, uitgevoerd in gerookt, verouderd, geolied of gelakt.

 

Naturel / wit transparant / semi wit dekkend / zilvergrijs / gerookt wit geschaafd of getrommeld oppervlak.

 

Multi plank vloeren

Onze Multi plank vloeren van bestaan uit een 15mm of 21mm dik, inclusief een 4mm of 6mm houten toplaag. Deze is verlijmd op een berken multiplex. Door op deze wijze te produceren is het product veel stabieler (geen ondervloer nodig) en minder gevoelig voor vocht van buitenaf. Daarnaast ook een zeer exclusief 3-laags Magnum lamelparket uit Tsjechië.

Vanuit de productie in Litouwen (ruim 1.000.000m2 per jaar) leveren wij diverse houten vloerdelen in zowel massief als duo planken. In ruim 15 verschillende houtsoorten, o.a. Amerikaans Eiken, Noten, Maple, Kersen en Europees Essen, Larix / Douglas. Maar ook de mooie fineline vloeren die veel voor projecten gebruikt worden. Maar ook brede visgraat 160 of 200 mm in lengte 80 of 100 cm.

 

Perfecte toplagen

Alle toplagen worden uit vers hout geproduceerd en dan gedroogd. Het leveren van goede kwaliteit staat bij ons bovenaan. Tevens kunnen wij hem vakkundig leggen, ook op vloerverwarming. Dit word verlijmd met 2 K Pu / polymeer en voldoet aan een opstookprotocol. WOODlife garantiecertificaat t/m 260 mm breed.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja