Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wie kent het niet? Nog zoveel dingen te doen, te onderzoeken en te vergelijken. ArkelWonen & Arkelsol is een eerlijke winkel waar de prijs-kwaliteitverhouding klopt, daar kunt u op vertrouwen. Wij leveren ook enkel waar wij zelf achter staan en zullen het ook eerlijk zeggen als iets niet kleurt of past bij uw interieur.

 

Kennismaken en oriënteren

ArkelWonen & Arkelsol werkt samen met u stapsgewijs naar een succesvolle aankoop toe, wat begint met een gratis kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en wat u wilt veranderen in huis, qua stijl, uitstraling en gevoel. We kijken vervolgens samen met u rustig rond in onze woonwinkel zodat u een goede indruk krijgt van ons assortiment.

 

Opmeten en offerte

Na het eerste gesprek kunt u alles eens rustig laten bezinken. Wanneer u interesse heeft, kiest u een of meerdere interieur adviespakketten en maken wij een offerte die afgestemd is op uw persoonlijke wensen. Eventueel komen wij thuis bij u langs om de ruimte op te meten. De offerte bespreken we graag met u in onze woonwinkel, zodat u alles nog een keer bij elkaar kunt zien en we eventueel meteen aanpassingen voor u kunnen doen.

 

Charmeert ons voorstel u?

Na een getekende offerte komen we alles piekfijn in orde maken. Naast het (opnieuw) behangen, schilderen of het leggen van de vloer helpen we u tevens met de finishing touches en geven we u tips over plaatsing van meubels of mooie accessoires. Pas als alles naar tevredenheid is afgehandeld, krijgt u de factuur.

Wij nemen u alle zorgen uit handen: vanaf het moment dat u bij ons in de winkel aan de koffie zit tot het moment dat alle gordijnen hangen, de vloeren zijn afgewerkt en de wanden geverfd of behangen.

Afspraak maken

Neemt u contact op met ArkelWonen & Arkelsol en maak vandaag nog een afspraak. Arnold en Jannie de Pijper staan bekend om hun verrassende en inspirerende woonideeën. Laat u ook verrassen!

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja