Afwasbaar behang en verf

Volledig afwasbare verf in de keuken of badkamer?

De combinatie van matheid en wasbaarheid maakt krijtverf, de perfecte verf voor het hedendaagse interieur, waar schoonheid en duurzaamheid beide belangrijk zijn. Een revolutionaire verf die zeer geschikt is voor keukens, badkamers en veel gebruikte ruimtes. Deze is niet alleen afneembaar, maar echt afwasbaar!

 

Toepassingen van afwasbare verf

Deze verf kan tevens gebruikt worden op plinten, lambrisering en radiators om deze een mooie matte uitstraling te geven. De acrylic raden wij aan waar bijvoorbeeld veel gespat zal worden met water. De verf kunt u in vele kleuren krijgen en is ook nog eens milieuvriendelijk in gebruik en voor uw kinderen.

 

Afwasbaar behang in de keuken?

Juist in nieuwbouwwoningen is behang achter het keukenblok ideaal. Uw wanden worden namelijk behangklaar opgeleverd. De keuken komt veel mooier uit zoals je op de foto’s kunt zien. De wanden steken mooi af tegen het plafond en eventuele scheurtjes tussen plafond en wand blijven uit het zicht achter behang. Niet alleen dat, ook de akoestiek wordt vele malen beter met strak, afwasbaar behang in plaats van tegels! Met een hogere spatrand (12cm) van de keuze van het aanrechtblad en een glasplaat achter het kookgedeelte creëer je een uniek geheel.

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja