Horren

Horren die echt goed werken

Er zijn verschillende soorten horren. Bij een hor is het van belang dat deze goed werkt. Als hij namelijk niet goed werkt dan ergert u zich hier aan en dan is het geen gemak meer. Als u gedurende de zomermaanden ook wilt genieten van het warme weer en dan met het raam open wilt slapen, dan kan dit. U heeft geen last meer van muggen, vliegen en andere insecten, want met de juiste horren worden zij buiten gehouden.

 

Soorten horren

Als u de keuze maakt voor de plissé hordeur dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over insecten of zelfs vogeltjes die naar binnen vliegen. Deze deur rolt zich niet op, maar vouwt zich op. Hierdoor kan de hor dus niet vast blijven zitten. De treklijst bij de horren blijft in iedere gewenste stand staan, deze zal dan ook niet vanzelf terug klappen. Dit houdt in dat een sluiting zoals een magneet of een klik overbodig is. U kunt hierdoor twee deuren tegen elkaar laten sluiten. Dat is een goede oplossing voor een dubbele tuindeur of een schuifpui.

 

Voordelen van horren

Wanneer u de keuze maakt voor horren dan heeft u een aantal voordelen:

 • In de zomermaanden houdt u de vliegen, muggen en andere insecten buiten en zo kunt u rustig met de ramen open slapen.
 • Overdag kunt u de ramen en deuren open houden voor voldoende frisse lucht.
 • Het huis kan even gelucht worden wanneer u net thuis bent, alles kan lekker open.

Dit zijn een groot aantal voordelen welke erg prettig zijn gedurende de zomermaanden. Geen ongedierte dat ongewenst binnenkomt en je uit je slaap houdt.

 

Meer informatie over horren

U kunt vandaag nog contact opnemen met ons zodat wij met u meekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. U geeft uw wensen aan en dan gaan wij voor u aan de slag. Laat u het ons daarom nu weten en dan laten wij snel horen wat de mogelijkheden zijn.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja