Traprenovatie

Traprenovatie

Aan de uitgebreide mogelijkheden op woongebied heeft Arkelwonen het specialisme traprenovatie toegevoegd. Hierbij werken wij samen met StairSolutions, een echte Hollandse vloerenfabrikant die gespecialiseerd is in kwalitatieve, hoogwaardige gladde trapbekleding.

 

Als trotse dealer van StairSolutions presenteren wij u graag de laatste trends op het gebied van traprenovatie, en werken we uitsluitend de beste materialen, bijvoorbeeld: het mooiste Europese soorten eiken, Zwitsers PVC, de hardste lakken en de laatste generatie HPL (Laminaat).

 

Trap opknappen

Dus heeft u tot nu toe tapijt op de trap gehad of is uw geschilderde houten trap echt niet meer mooi, dan bent u bij ons aan het goede adres. Binnen een zeer korte periode renoveren wij uw maatwerk trap in de stijl en sfeer die bij uw interieur past.

 

Kenmerken van StarSolutions traprenovaties

 • 15 jaar garantie
 • In 1 dag een nieuwe trap (’s avonds al beloopbaar)
 • Onderhoudsvriendelijk, duurzaam en hygiënisch (antibacterieel)
 • Betaalbaar voor ieder budget
 • Showtrap en uitgebreide stalencollectie in onze winkel
 • Innovatief design
 • Grootste keuze aan unieke materialen
 • Ambachtelijk maatwerk
 • Voor open en dichte trappen
 • Met en zonder antislip

 

PVC traprenovatie, maar dan nét even anders

PVC trappen zijn trendy en bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Met name in combinatie met de duurzaamheid van de PVC trap is het een investering met een gegarandeerd succes. De prijs laat zich overigens vergelijken met die van laminaat.

De materialen

Bij de renovatie van de trap wordt het PVC niet direct op de trap aangebracht, maar er wordt gebruik gemaakt van HDF + kurk, dit om doortekenen te voorkomen. De toegepaste materialen hebben een natuurgetrouwe uitstraling, zijn geluiddempend en hebben een hoge slijtageweerstand.

 

Maar liefst 29 dessins leverbaar

In onze woonwinkel tonen wij u graag de mogelijkheden d.m.v. voorbeelden en een uitgebreide stalencollectie. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn om uw oude trap te renoveren. De materialen en uitstralingen verschillen enorm. Van hout tot beton dessins en van echt rundleer (slate leather) tot een prachtige woven trapbekleding. Laatstgenoemde is een bijzonder hoogwaardige elastische geweven kunststof met een geluiddempende werking. Het materiaal is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en blijft lang mooi. Daarnaast is het ook nog eens een oersterk materiaal, in de kern zijn namelijk glasvezel en nylon vervlochten.

 

Kiest u liever voor een massief houten trapbekleding met een robuuste uitstraling? Ook dat is mogelijk! Onze collectie bestaat uit meer dan 40 kleuren, van licht tot donker. De houten bekleding is watervast en heel stabiel, het blijft vlak liggen en kan nagenoeg niet krimpen of scheuren. Ook is dit natuurproduct geluiddempend, wat versterkt wordt door de elastische kit.

 

Ook de HPL laminaatsoorten zullen u verrassen met decors zoals bijvoorbeeld: natuursteen, verweerd metaal en stoer beton.

 

Advies en offerte

Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden om uw trap te laten renoveren? Maak een afspraak en kom langs in onze woonwinkel in Arkel! Wij helpen u graag met een passend advies en een offerte.

Neem gerust contact op:

  Ik heb interesse in:

  Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

  Ik ga akkoord (verplicht)
  Ja