Vitrage & Inbetween gordijnen

Vitrage & Inbetween gordijnen

Een inbetween zit tussen gordijnen en een vitrage in qua dikte. Het is verrassender en heeft veel voordelen. Prijstechnisch veelal voordeliger en daarnaast biedt het veel meer mogelijkheden. Een kamerhoge schuifpui kan voorzien worden van een inbetween en van de zelfde stof maken wij dan ook een vouwgordijn voor de andere ramen. Uiteraard voeren we nog steeds de vitrages van weleer, maar inbetweens geven een moderner gevoel.

 

Patronen

Grote patronen zijn zeker mogelijk in inbetweens. Wel adviseren we deze af te werken met breedband en een enkele plooi. Hierdoor heeft u minder meters nodig en komt het patroon veel beter uit.

 

Gordijnen reinigen

Wat wij ook belangrijk vinden, is u eerlijk te adviseren hoe u het kunt reinigen. Trevira en 100% Polyamide kunt u probleemloos wassen, op een wolprogramma van 30° met een fijnwasmiddel. Daarna simpelweg vochtig ophangen waarbij u het niet hoeft bij te strijken! Zodra er maar een beetje katoen of linnen inzit zal de strijkplank erbij gepakt moeten worden

SONY DSC

Neem gerust contact op:

    Ik heb interesse in:

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja