Woonwinkel in Leerdam

Bent u op zoek naar een woonwinkel in de regio Leerdam, Meerkerk of Vianen?

 

 

Bij woonwinkel Arkelwonen ontvangen wij u graag! Op een steenworp afstand van Leerdam, Meerkerk en Vianen treft u onze ruime CBW-erkende woonwinkel met verschillende woonstijlen. Van modern tot landelijk en van stoer tot brocante, alles volgens de laatste woontrends.

 

Arkelwonen is meer dan een meubelwinkel

Bij ArkelWonen & Arkelsol vindt u niet alleen stijlvolle meubelen. Onze interieurstylisten geven u (desgewenst) ook graag een persoonlijk en compleet interieuradvies. Daarnaast bieden wij u o.a. een ruime collecte met eigentijdse vloeren, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, verf, behang, verlichting en bijzondere woonaccessoires.

 

Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Komt u dus gerust naar Arkel om inspiratie op te doen en uw woonwensen te bespreken. Vanuit de regio staat u binnen 10 tot 25 minuten voor onze woonwinkel. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag. Parkeren kan voor de deur en is bovendien gratis.

woonwinkel leerdam meerkerk vianen

Interieuradvies aan huis in de regio Leerdam, Meerkerk of Vianen

Heeft u liever dat onze interieurstylisten bij u thuiskomen? Geen probleem! Arkelwonen biedt u, binnen de regio een ook ‘woninginrichting aan huis service’ aan. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het vernieuwen van of restylen van uw huidige woninginrichting.

 

Meer weten of een gratis kennismakingsgesprek plannen?

Heeft u vragen? Wij zijn van woensdag t/m zaterdag bereikbaar op: 0183 561 277. U kunt ons ook een berichtje sturen via het  contactformulier,  wij bellen u dan spoedig terug.

 

Direct een afspraak plannen op een moment dat u het beste schikt? Dat kan hier online!

Bekijk een sfeerimpressie van onze woonwinkel in de regio Leerdam, Meerkerk en Vianen