Over dit project

Totaalinrichting advies en realisatie in Giessenburg

Aangezien begeleiding bij het inrichten van uw woning onze grootste passie is, maken wij met enthousiasme een totaal advies voor u. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk, dit krijgen we dagelijkse te horen van klanten uit de regio’s: o.a. Groot Ammers, Werkendam, Meerkerk, Gorinchem, Dordrecht, Leerdam, Geldermalsen en  Nieuwegein. Daarom nemen we graag alle tijd voor u om samen uw woonwensen en ideeën te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie, maken we nader kennis en laten we u graag onze PowerPoint presentatie en fotoboek zien.

 

Bij Arkelwonen is alles mogelijk. Wij bieden namelijk een groot en gevarieerd assortiment voor landelijk en modern wonen. Al pratende ontstaat er een persoonlijk totaaladvies en conceptplan voor uw inrichting. Daarin ontzorgen wij u totaal, wij tekenen uw inrichting en maken een lichtplan. Maar ook voor passende accessoires, verf & behang en meubelen kunt u bij ons terecht.  Door ons eigentijds en verrassend woonadvies zult u versteld staan van de mogelijkheden voor uw interieur. Kortom, het totaaladvies is zeer uitgebreid en veel meer dan een platte tekening. Arkelwonen vind het namelijk belangrijk om te laten zien hoe uw woning verandert in een sfeervolle woning waar u zich echt thuis zult voelen.

 

Een mooi voorbeeld hiervan zijn Jaap & Anita Klijn uit Giessenburg. De boerderij die deze familie onlangs lieten bouwen is een comfortabele, gezellige en leefbare woning geworden. Ze wonen er nog geen jaar, maar toch voelde het al snel als een vertrouwde warme jas, dankzij een uitgekiend totaaladvies  van stoffen, kleuren en dessins. De woning is zelfs zo inspirerend dat tijdschrift ‘Stijl Wonen’ stond te springen om dit project te plaatsen in hun uitgave van maart-april 2012.

 

Authentieke uitstraling

De bewoners houden van ruimte binnen en buiten, en dat treft met het uitzicht over de polders. We stappen binnen door de keukendeur – want zo gaat het bij een boerderij – en staan midden in de grote woonkeuken. De interieurstijl is warm en landelijk met natuurlijk materialen en kleuren. Zoals het een boerderij past, zijn alle plafonds afgewerkt met witte planken en balken. Midden in de woonkeuken staat een lange ruwhouten eettafel met daarop een houten bak met grote zilveren harten. Dit is dan ook het hart van het huis: hier zit het gezin graag en vak, met hun kinderen en alle vrienden en vriendinnen. Het is comfortabel zitten op eetkamerstoelen die zacht zijn en voorzien van afwasbaar skai. Met een sierlijke maar toch strakke kroonluchter boven  de tafel is deze woonkeuken representatief voor alles waar de bewoners zo van houden: sfeervol en gezellig, maar met een praktische inslag. Anita wilde geen poeha of protserige toestanden. Maar wel leefbaar, dus met gemakkelijk te onderhouden stoffen of materialen. Ook de voorliefde van Jaap is weerspiegelt in de diverse ruwhouten meubels en voorwerpen met een Aziatisch tintje. Als voormalige eigenaar van een bedrijf in noten en zuidvruchten reisde hij veel naar het verre oosten, en is de doorleefde interieur sfeer gaan waarderen.

 

Wooninrichter

Maar voordat de bewoners zich zo rustig konden nestelen, moesten er heel veel beslissingen worden genomen. De familie kwam in contact met onze styliste Irma Mansveld van McM styling, die hun woonwensen vertaalde naar de gewenst woonsfeer.  Wooninrichter Arkelwonen doet waarin hij goed is en heeft daarom alle wandbekleding en stoffering verzorgd. Anita: ‘Zo klopt alles hier in dit huis, en dat  voelt als een warme jas. Harmonieus en rustig, het leven is al druk genoeg. Het is simpelweg goed zo.’

 

Enkele maanden later kreeg Arkelwonen zelfs de eer om ook de andere nieuwgebouwde projecten in Giessenburg (meerdere buren van Anita en Jaap) een totaaladvies te mogen bieden van A tot Z. Dat was een geweldig groot compliment, en daarom blijven we u graag geven waar we goed in zijn.

Categorie
Landelijke woonideeën