Arkelwonen doet iets nieuws!

Arkelwonen doet iets nieuws!

“Rietveld 9 in Arkel, een locatie met historie en rust”

Binnen een totaal nieuw concept tonen wij u  alles voor interieur en exterieur. In diverse stijlkamers verwonderen wij u met de allernieuwste meubelen, stoffen, behang, verf, raamdecoratie, vloeren, verlichting en zonweringen. Vanuit deze mooie inspirerende locatie werken wij op afspraak. Onze service blijft onveranderd: persoonlijke aandacht, interieur- en exterieuradviezen en deskundige realisatie bij u thuis.

Verhuiskorting Raadhuisplein

De winkel aan het Raadhuisplein blijft nog beperkt open. Op alle artikelen geven wij daar momenteel 50% korting!

Winkelruimte te huur

Na ruim 52 jaar gaan wij onze vertrouwde locatie aan het Raadhuisplein in Arkel medio 2023 verlaten. Deze ruimte met een oppervlakte van ruim 210m2 + 119m2 (bouwlaag -1) komt beschikbaar voor een wonen en werken functie.