Pand (met wonen en werken bestemming) te huur

Pand (met wonen en werken bestemming) te huur

Arkelwonen gaat het over een andere boeg gooien en het bedrijf verplaatsen naar Rietveld 9 (250 meter verder)

Dubbele bestemming

Daardoor komt dit winkelpand met een dubbele bestemming Gemend -1. voor wonen met aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten. Zoals detailhandel, dienstverlening en/of maatschappelijke en culturele voorzieningen, medio oktober 2023 te huur.
2 bouwlagen totaal 329M2. Ook kleinere ruimtes te huur!

Bouwlaag 1

Bouwlaag 1 is +/-210M2 heeft 2 grote etalage ramen en achterin zitten er 3 van +/-1x1M. Nu geheel de commerciële ruimte maar achterin is woonruimte te realiseren. Het wordt verwarmd via de centrale verwarming vanuit het souterrain. Maar heeft ook een grote airco waarmee verwarming, naast koeling mogelijk is. Daarnaast een sfeervolle gas open haard, eigen meterkast en water.

Bouwlaag -1

Bouwlaag -01 is +/-119M2 en kan naast de opentrap ook een nog te herstellen, doorgang krijgen in de verdiepingsvloer voor wonen, opslag of werken.
Zomers is het er heerlijk koel en in de winter verwarmd door de cv-installatie die hier staat. Deze multifunctionele ruimte heeft in de achterwand 3 bovenlichten met horren en rolluiken. Welke grenst aan de brandgang. Hier is nu een indeling gemaakt d.m.v. gipswanden voor een kantoor, slaapkamer, kantine Incl. keukenblok, opslagruimte en een toiletruimte. Via een speciale pomp gaat de afvoer ervan, naar boven. Hier is ook een mogelijkheid om een natte ruimte te maken, zoals een douchecabine, wasmachine en droger. Deze verdieping bezit heeft een eigen stoppenkast.

Gunstige ligging

Locatie Arkel, aan het Raadhuisplein 2, 4241 AD, met eigen treinstations en bus route, nabij Gorinchem (A15 en A27)
Er is een Vereniging Van Eigenaren en het pand heeft een A+ energielabel.
Gratis parkeergelegenheid direct v/d deur.
Naast notaris en achter het oude stadhuis onderaan stoep rechts, het hoekpand.
Overdekte luifel met lichtkoepels.
Aan het Raadhuisplein zijn diverse winkels, dienstverlening en een gezondheidscentrum gevestigd. Bouwjaar 1957.

Zelf in te delen

Naast wonen en werken functie zijn beiden verdiepingen zelf in te delen door gipswanden. Waardoor er meerdere ruimtes in gemaakt kunnen worden.

Meer informatie

Verdere info graag via het onderstaande contactformulier.

Bezoek graag op afspraak via www.Arkelwonen.nl/Afspraak. Kies dan Oriënterend uurtje zodat u de juiste contactpersoon aantreft.

Vriendelijke groet,
Arnold en Jannie de Pijper.

Contactformulier

    Arkelwonen slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

    Ik ga akkoord (verplicht)
    Ja