Decoreren is een kunst

Dit artikel is verschenen in Woonstijl

Sfeervol decoreren is beslist geen koud kunstje. Niet voor niets siert de tekst “decoreren is een kunst” de entree v van Arkelwonen / Arkelsol. Interieurstylisten Arnold en Jannie de Pijper zijn voor hun assortiment continue op zoek naar unieke decoratiematerialen. Meestal zijn deze items in de winkel te vinden onder het exclusieve maar betaalbare ZoNi private label. Jannie: “Bij het creëren van een sfeervol interieur is juist het afstylen van groot belang. Daarmee zetten we de puntjes op de i. Zo ook bij de familie Kok uit Giessenburg. Nadat de ideeën voor het interieur waren uitgewerkt en Arnold de op schaal geschetste plattegrond klaar had, kreeg men het juiste beeld en goede gevoel. Bij het stylen heb ik volledig de vrije hand gekregen. Het is fijn wanneer je het vertrouwen van de  opdrachtgever krijgt. Dit geeft mij de ruimte om mijn talent optimaal te benutten.

Bij de woning van de familie Kok is gebruik gemaakt van nieuwe meubelstukken, handbeschilderde verlichtingsarmaturen en talrijke accessoires. De unieke serie Paintings en Plexiglas uit de ZoNi collectie zijn zeker sfeerbepalend binnen het interieur. Niet alles is nieuw. Door op een bestaande hocker een groot eikenhouten dienblad te plaatsen is er een praktische salontafel van gemaakt. De dienbladen zijn in iedere vorm, afmeting en in 10 kleuren matte beits verkrijgbaar. Dit dienblad is uitermate geschikt om verschillende woonaccessoires te clusteren, zodat deze elkaar versterken. Het gebeurt overigens regelmatig dat we meubelstukken een nieuw leven inblazen.” 

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw interieur sfeervol te stylen? Plan dan een vrijblijvende afspraak met Jannie. Zij heeft tijdens dit oriënterende gesprek haar onverdeelde aandacht voor u. Wanneer ‘de wederzijdse klik’ er is kunt u een advieskeuzepakket samenstellen. Vervolgens gaat Jannie samen met u aan de slag, met als resultaat een gerestyled interieur waarin u zich helemaal thuis zult voelen.

Afspraak plannen?
Bel 0183 56 12 77 of ga naar arkelwonen.nl

Benieuwd naar alle foto’s van dit interieur? Kijk dan hier!