Woonwinkel in Gorinchem

Bent u op zoek naar een woonwinkel in Gorinchem?

 

 

Bij woonwinkel Arkelwonen ontvangen wij u graag! Op een steenworp afstand van Gorinchem treft u onze ruime CBW-erkende meubelwinkel met verschillende woonstijlen. Van modern tot landelijk en van stoer tot brocante, alles volgens de laatste woontrends.

 

Arkelwonen is meer dan een meubelwinkel

Bij ArkelWonen & Arkelsol vindt u niet alleen stijlvolle meubelen. Onze interieurstylisten geven u (desgewenst) ook graag een persoonlijk en compleet interieuradvies. Daarnaast bieden wij u een ruime collecte met eigentijdse vloeren, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, verf, behang, verlichting en bijzondere woonaccessoires.

 

Komt u dus gerust naar Arkel om inspiratie op te doen en uw woonwensen te bespreken. Vanuit Gorinchem staat u binnen 10 minuten voor onze woonwinkel. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag. Parkeren kan voor de deur en is bovendien gratis.

Interieuradvies aan huis in de regio Gorinchem

Heeft u liever dat onze interieurstylisten bij u thuiskomen? Geen probleem! Arkelwonen biedt u, binnen de regio Gorinchem, een ‘woninginrichting aan huis service’ aan. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het vernieuwen van of restylen van uw huidige woninginrichting.

 

Meer weten of een gratis kennismakingsgesprek plannen?

Vul het contactformulier in en wij bellen u spoedig terug.

Bekijk een sfeerimpressie van onze woonwinkel bij Gorinchem

Vakantie


I.v.m. vakantie is Arkelwonen/ Arkelsol van

donderdag 11 juli tot donderdag 1 augustus gesloten.

 

Wij wensen u een fijne zomer!

 

Met vriendelijke groet,

Namens Team Arkelwonen
Arnold en Jannie

Dit zal sluiten in 20 seconden