Over dit project

Woninginrichting nieuwbouw Woudrichem

 

Bij dit project kregen wij de hulpvraag om de opdrachtgevers te begeleiden bij de inrichting van hun nieuwbouw appartement.

 

Het appartement had reeds een strakke keuken en een stenen vloer, die de opdrachtgevers niet echt mooi vonden. Deze elementen moesten echter wel behouden blijven. Door het toepassen van brocante en landelijke items, zijn wij erin geslaagd om een sfeervol interieur te creëeren. Het voelt voor de opdrachtgevers nu echt als hun huis!

 

Review woninginrichting Woudrichem

 

Cees van Tuijl beveelt Arkelwonen Arkelsol aan: “In 2019 hebben wij een appartement, bouwjaar 2008 gekocht. Door de grote raampartijen op het zuiden en het westen, lichte gesausde muren en plafonds, oogde alles zeer licht en kil. Onze landelijke woning uit 1939 is brocante geverfd en ingericht. Hoe moet je dit appartement inrichten en opfrissen zodat het weer een persoonlijke en warme uitstraling krijgt, terwijl het niet brocante wordt? We wilde de aanwezige plavuizen en keuken niet vernieuwen en onze eigen meubels en spullen blijven gebruiken. Hiervoor zijn wij via Petra in contact gekomen met Arkel Wonen. Na een eerste gesprek met Jannie Pijper, wat meteen klikte, hebben we besloten dat Jannie 2 plannen zou maken: – Een kleurplan muren en kozijnen. – Stoffen & materialen plan. Het viel ons op dat Jannie een bijzondere gave en gevoel heeft om de kleuren af te stemmen die bij ons persoonlijke smaak passen. In overleg met ons heeft Jannie 2 prachtige plannen gemaakt, uiteraard denk je, is het niet te licht of te donker, komt het wel goed. Maar na de uitvoering is alles boven verwachting, we hebben een mooi en warm appartement gekregen, met onze eigen meubels, uiteraard wel gestoffeerd, prachtig geverfde en behangen muren, gordijnen en kleden, helemaal afgestemd op de aanwezige plavuizen en keuken. We voelen er ons helemaal thuis.”

 

Categorie
Brocante woonideeën