Over dit project

Modern ontwerp Architect Frank Ruiter Sleeuwijk

Onlangs kregen de interieurspecialisten van Arkelwonen de vraag om te adviseren bij de inrichting van een prachtige woning in Oudendijk. Deze landelijk gelegen woning werd ontworpen door de bekende architect Frank Ruiter.

 

Jannie de Pijper, interieurspecialist en eigenaar bij Arkelwonen: “Opvallend genoeg komen wij de projecten van ir. Frank Ruiter vaker tegen. Kennelijk spreekt onze aanpak en kwaliteit dezelfde klanten aan. We herkennen de projecten vaak al zonder te weten dat het van zijn hand is.

 

Voor de inrichting en styling van de binnenzijde van deze woning, zijn wij met de persoonlijke wensen van de bewoners aan de slag gegaan. Daarbij kijken we ook goed naar de woning zelf en de omgeving. Je leeft je echt in, om het totaalplaatje te laten kloppen en het gedroomde interieur te verwezenlijken. Styling is daarbij ontzettend belangrijk en gaat veel verder dan het neerleggen van een kussen of een kleed. Een goede styling zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Door onze enorme kennis van materialen en producten lukt het vrijwel altijd om de juiste snaar bij de opdrachtgever(s) te raken. En dan is het natuurlijk prachtig als opdrachtgevers zichtbaar ontroerd raken bij het zien van het eerste concept, dat als praatplaatje dient. Het perfect inpassen van een bestaande kast, met een emotionele waarde voor de opdrachtgeefster, geeft je dan een bijzonder gelukkig gevoel.”

 

The perfect match

“De kast van mijn vader combineert zo schitterend met de kurk PVC-vloer. Toen deze op zijn plaats kwam te staan, werd het echt mijn (t)huis!”

 

Dit artikel is verschenen in Woonstijl, mei 2019

Categorie
Duurzame woonideeën