Over dit project

Digitale behangposter zorgt voor betere akoestiek

Is het mogelijk om uw zakelijk bedrijf persoonlijkheid te laten uit stralen, als aanvulling op de project inrichting? Ja zeker, dit kan d.m.v. grote behangposter of Wall poster door ons te laten adviseren. Intuïtief voelen wij aan wat de materialen en kleuren zijn, om het te personaliseren naar wat het bedrijf wil communiceren in regio Gorinchem.

Daarmee maak je een duidelijke keuze, want wie niet kiest, wordt niet gekozen. Tegenwoordig wordt er veel aandacht aan de communicatie van bedrijven online besteed. Maar is dat niet altijd terug te vinden in de inrichting van het bedrijf zelf.

 

Online vindbaar via WWW en ter plaatse VVV: Verwennen, Verrassen & Vermaken

Met wat humor de bezoeker vermaken d.m.v. een behang poster van Arkelwonen. Zodat naast de standaard project inrichting het gepersonaliseerd wordt. Want visueel blijft beter ‘hangen’ en veel bedrijven in regio Gorinchem zoals Living Well, Rabobank en TéGéTèl werken graag met Arkelwonen.

Doordat wij ons breed oriënteren wat de mogelijkheden voor project inrichten van bedrijven vind u het allernieuwste maar ook de beste kwaliteit / prijs verhouding bij Arkelwonen. Naast advies brengen wij de behangposter ook naadloos voor u aan.

Categorie
Voor en Na