Over dit project

Avontuurlijk ingerichte woning Groot Ammers

 

Via een partner in Wonen, Architect Padt & Partners uit Giessenburg werd dit echtpaar door verwezen naar ons voor een totaal advies. Al jaren zoeken wij contact met bedrijven die gerelateerd zijn met ons vak. Tegenwoordig genaamd Linked-In maar wij geven de voorkeur aan Face- too – face contact. Doordat wij alles op 1 adres hebben voor vloeren, wanden en ramen bespaart dit ook veel tijd voor u. Maar vooral omdat wij bekend staan om ons persoonlijk afgestemd kleuradvies. Daarbij kunnen ons goed verplaatsen in de wensen van de klant en maken een afspiegeling van wie zij zijn. Dat is nu juist wat dit vak zo boeiend maakt.

 

Alles op 1 adres

Vooral bij het bouwen van een nieuwe woning heb je ontzettend veel keuzes te maken. Deze keuze stress verlichten wij door samen met u hierover te praten. U weet zelf wat niet mooi vindt, maar hoe combineer je nu alles met elkaar wat je wel mooi vindt. Daarmee hebben wij nu juist een jarenlange ervaring en kun je leren van een ander. Uiteindelijk maak je geheel eigen keuzes, maar kun je nooit achteraf zeggen, als ik dat geweten had.. Het kost ontzettend veel tijd en geld waar wij allemaal hard voor moeten werken, daarom wel graag meteen goed voor langere tijd.

 

Ontzorgen

In deze woonkeuken is geadviseerd om behang op de nieuwe muren aan te laten brengen door ons. Hierdoor zie je geen krimpscheuren en wallpaper absorbeert holle klank. Want in een keuken zijn veel harde materialen, terwijl wij er veel gezamenlijke tijd in door brengen. Voor het raam hangt een op maat gemaakt vouwgordijn, in een transparante wasbare en strijkvrije in-between. Waarbij de kleur is afgestemd op het geheel en niet snel vuil afzetting vertoond. Het blijft toch een vertrek waar gekookt en gebakken wordt. Deze zelfde in-between hangt kamerhoog bij de eetkamer tafel, zodat het 1 geheel is. Dit echtpaar uit Groot Ammers stond open voor verrassend kleurgebruik op de drie barkrukken van Keijser & Co. Want ook de eetkamer stoelen zijn hierin uitgevoerd en herhaling van kleur zorgt voor rust in het gehele interieur. Omdat wij een grote stoffen kennis hebben, is er een meubelstof geadviseerd waar gemakkelijk een vlek uit te verwijderen is. Daarbij adviseren wij TMC die de klant gratis krijgt bij aankoop van stoffen meubelen.

 

Praktisch

Vrienden en familie beaamden dan ook door te reageren met : “Persoonlijk zouden wij dit niet zo snel durven, maar bij jullie past dit gewoon. Erg mooi!” Dat is nu precies wat wij doen, verleiden om iets anders dan anderen te doen.

Categorie
Modern wonen